1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Siyonist rejim her şeyi yasaklarken "sapkınlığı" serbest bırakıyor!
Siyonist rejim her şeyi yasaklarken "sapkınlığı" serbest bırakıyor!

Siyonist rejim her şeyi yasaklarken "sapkınlığı" serbest bırakıyor!

Siyonist katillerden Filistin’de sapkınlığa tam destek!

28 Haziran 2022 Salı 13:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Siyonist İsrail’in tarihi zulüm ve katliamın tarihidir. Her türlü zorbalığı yıllardır Filistinlilere müstehak gören Siyonistler katliamları için milyonlarla ifade edilen paralar harcıyorlar!

Filistin halkı ise temiz su ve gıda olmak üzere en temel insani gerekliliklere ulaşmakta dahi yıllardır zorluk yaşıyorlar. Katil rejimin ambargosu sağlık hizmetleri başta olmak üzere mazottan bebek bezine kadar her şeyin Filistinlilere ulaşmasını kısıtlıyor.

Filistin halkını yıldırmak için her türlü zorbalığı kullanan Siyonist rejim bir yandan ise cinsi sapıklığı normalleştirmek için elinden geleni yapıyor. İsrail'e sığınan Filistin’deki cinsi sapıklar, İsrail mahkemesinin aldığı kararla artık çalışma ve en az birkaç yıl ikamet izni alabilecek. Katil rejim Filistin’deki sapıklara birçok konuda imtiyaz tanırken, Batı Şeria'daki diğer Filistinlilere çalışma veya ikamet izni vermekten kaçınıyor.

Filistin’deki Abbas yönetimi ve Hamas, toplumun ahlakını zedelediği için LGBT faaliyetlerini yasaklamıştı. Bunun üzerine Siyonist rejim Filistin’deki sapıklara çalışma izni vererek yeni bir program başlattı. Hulasası İsrail insanlığın şerrine olacak her işte en önde gidiyor!

HABERE YORUM KAT

3 Yorum