1. HABERLER

  2. ETKİNLİK

  3. Siyonist işgale karşı 22.30’da Fatih Camii’nde toplanıyoruz!
Siyonist işgale karşı 22.30’da Fatih Camii’nde toplanıyoruz!

Siyonist işgale karşı 22.30’da Fatih Camii’nde toplanıyoruz!

​​​​​​​İşgal rejiminin Mescid-i Aksa'da sahur için bekleyenlere yönelik vahşetine karşı Filistinli Müslümanlarla dayanışma için eylem çağrısı yapıldı!

05 Nisan 2023 Çarşamba 15:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Siyonist işgalciler yine Ramazan ayında Filistinli Müslümanlara yönelik baskılarını artırdılar. Dün gece Mescid-i Aksa’da sahur için bekleyen Müslümanlara yönelik vahşet görüntülerine karşı tüm dünyadan sesler yükselmeye devam ediliyor.

Neredeyse her Ramazan, Siyonist işgal çetesi Filistinlileri hedef alarak kanlı eylemler gerçekleştiriyor. Filistinli kaynaklar, dün geceki baskında 14 kişinin yaralandığını belirtiyor. Yaralılardan üçü hastanede tedavi altına alındı. Filistinliler, işgal polisinin sağlık ekiplerinin Mescid-i Aksa'ya girişini engellediğini de aktarıyor.

Al Jazeera, gözaltına alınanların sayısının 400'ü geçtiğini bildirdi. Gözaltına alınanlar, Doğu Kudüs'teki Atarot polis karakoluna götürüldü.

Bu akşam (5 Nisan) saat 22.30’da Fatih Camii’nde Filistin’deki zulmü lanetleyip kardeşleriyle dayanışma içinde olduklarını göstermek isteyen Müslümanlar bir araya gelecekler. İlk kıblemiz olan Mescid-i Aksa’yı postallarıyla çiğnemeye çalışan zorba işgalcilere karşı ümmet dayanışmasını göstermek için herkesi yatsı ve teravih namazının ardından Fatih Camii’nde gerçekleştirilecek eyleme destek vermeye davet ediyoruz!

fs8ynk3waampsg9-2.jpg

img-20230405-wa0017.jpg

HABERE YORUM KAT

2 Yorum