1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Siyonist çeteyle ilişki utancı derinlik kazanıyor!
Siyonist çeteyle ilişki utancı derinlik kazanıyor!

Siyonist çeteyle ilişki utancı derinlik kazanıyor!

İşgal rejiminin NATO ile işbirliğinin bir parçası olarak, 12 yıl sonra ilk kez Türkiye donanmasına ait bir gemi Hayfa limanına yanaştı.

05 Eylül 2022 Pazartesi 18:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Türkiye ile Siyonist çete arasındaki yakınlaşma gün geçtikçe resmiyetten fiiliyata dönüşüyor. Siyonist katillerin işgal ettikleri limanlarda Türkiye donanmasına ait savaş gemileri konuşlandı!

NATO tatbikatı kapsamında TCG Kemal Reis (F-247) savaş gemisi, ABD destroyeri USS Forrest Sherman’ın eşliğinde Hayfa limanına demirledi. 2010 yılından beri ilk kez yaşanan bu hadise “normalleşme” adımları arasında gösterildi.

İşgal rejimiyle işbirliğinin günahı yetmez gibi askeri alanda birliktelik görüntüsü oldukça düşündürücü bir tablo çıkartıyor ortaya. Mavi Marmara hadisesinin ardından kopma noktasına gelen ve İslam ümmetini sevince boğan “Türkiye-İsrail ilişkilerini” tekrardan normalleştirmenin kime ne faydası olacaktır?

Siyonist katillerin “normalleşebileceğini” düşünmek başlı başına hatadır. Birleşmiş Milletler İnsani İşler Koordinasyon Ofisi (OCHA) tarafından yayınlanan "Sivilleri Koruma Raporu"nda yer alan bilgilere göre, İsrail bölge genelinde ihlallerine devam ediyor.

Raporda, İsrail'in 16-29 Ağustos arası dönemde Batı Şeria'da 4 Filistinliyi öldürdüğü belirtildi. Bu yıl Batı Şeria'da öldürülen toplam Filistinlilerin sayısı 75 olurken, Gazze ve Batı Şeria'da öldürülen Filistinlilerin sayısı ise 109 oldu.

BM’nin yayınladığı raporlar dahi Siyonistlerin katliamlarını kanıtlıyor. O halde katillerle normalleşmek nasıl normal karşılanabiliyor?

HABERE YORUM KAT

3 Yorum