1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Siyonist çeteyi ilk tanıyan ülke olma övüncü! 
Siyonist çeteyi ilk tanıyan ülke olma övüncü! 

Siyonist çeteyi ilk tanıyan ülke olma övüncü! 

Türkiye’nin Tel Aviv Büyükelçisi Şakir Özkan Torunlar niçin bu görevin kendisine “tevdi edildiğini” kanıtlamış!

12 Ocak 2023 Perşembe 16:30A+A-

HAKSÖZ HABER

Türkiye’nin Mavi Marmara sonrasında Siyonistlere karşı takındığı tutum başta Müslümanlar olmak üzere insani hasletlere sahip olan herkes için gurur kaynağı olmuştu. Geçen yıllara rağmen tavrında herhangi bir değişikliğe gitmeyen iktidar yaşanan ekonomik darboğaz sebebiyle ilişkileri yeniden tanzim etmeyi tercih etti.

Yapılan tercihin zorunlu durumlar sebebiyle gerçekleştiğini görmek gerekiyor. Ancak her şeye rağmen Siyonist katillerle bir araya gelinmesini kabullenmek mümkün değil. Bir araya gelindiğinde nasıl bir siyaset dili geliştirdiğiniz ise niyetinizin göstergesi olacaktır.

Türkiye’nin Tel Aviv Büyükelçisi Şakir Özkan Torunlar Siyonistlerin Cumhurbaşkanı Herzog’a güven mektubunu sunmasının ardından yaptığı konuşmada Türkiye’nin bölgede Siyonistleri ilk tanıyan ülke olduğunu vurgulama ihtiyacı hissetmiş!

Siyonist katilleri ilk tanıyan ülke olmak övünç değil utanç vesilesidir! Siyonist çete ile kurulan ilişkiler sebebiyle üzüntüsünü dile getirmesi veyahut mahzun olması gerekenler “ilişkilerdeki tarihi derinliğe” dikkat çekerek ne yapmak istiyorlar?

Türkiye’nin konumu bölgesindeki Müslümanlarla ve mazlum halklarla dayanışmasını daha fazla artırdıkça güçlenecektir. Hiçbir meşruiyeti olmayan zalimlerle el sıkışmakla kendi meşruiyetinizi de sıkıntıya düşürmekten başka bir iş yapmamış olursunuz!

HABERE YORUM KAT

6 Yorum