1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Siyonist çeteye tavsiyeye bakın!
Siyonist çeteye tavsiyeye bakın!

Siyonist çeteye tavsiyeye bakın!

Kültür Turizm Bakan Yardımcısı Serdar Çam İsrail zulmünü kınarken ilginç bir tavsiyede bulunmayı ihmal etmemiş!

10 Mayıs 2021 Pazartesi 17:08A+A-

HAKSÖZ-HABER

Dr. Serdar Çam. Kendileri Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı olurlar. Henüz 5 gün önce Ankara’da işgalci İsrail Ankara Büyükelçiliği Maslahatgüzârı Irit Lillian’ı ağırladığını belirttiği fotoğraflı bir paylaşım yaptı sosyal medya hesabında. Görüşmede Siyonist rejim ile turizm, kültür, sanat ve benzeri alanlarda ortak faaliyetlerin artırılmasına dönük işbirliği imkanlarının arttırılmasına yönelik çabaların konuşulduğu da uzunca anlatılmış.

cam2.jpg

 

Aynı zat dün akşam da Siyonist rejimin Mescd-i Aksa saldırısı ile ilgili bir paylaşım yaptı! Paylaşımında şunları söylemiş:

“Güzelim mabedi, insanlığı ve haysiyeti ayaklar altına aldınız. 3 tane yobaz sözde ibadet yapacak diye hem kendinizi hem dünyayı rezil ettiniz. İsrail’in gerici ve yobazlardan temizlenmesi için önce Türkiye gibi özgür, laik, sosyal bir hukuk devleti olması şarttır. “

serdar-cam1-001.jpg

Böyle buyurmuş Serdar Çam! Siyonist çeteye “Türkiye gibi laik ol” tavsiyesinde bulunmuş! Oysa sadece işgâlci İsrail’in Mescid-i Aksa’nın statüsüne dair açık hukukî ihlâl niteliği taşıyan, inanç, ibadet özgürlüğünü hedef alan vahşi saldırısını kınayan bir mesaj yazsaydı da kimse ona İslamcı demeyecekti zaten. Ama durumdan vazife misali, bu açık barbarlıktan bile laiklik övgüsü çıkarmak için ancak Kemalist tedrisattan geçip Kemalizm’e ram olmak gerekir! Ki anlı şanlı Kemalistler bile bu ortamda böylesine “çam”lar devirmiyorlar!

HABERE YORUM KAT

8 Yorum