1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Siyonist çete ve Esed rejimi öldürmeye devam ediyor
Siyonist çete ve Esed rejimi öldürmeye devam ediyor

Siyonist çete ve Esed rejimi öldürmeye devam ediyor

İşgal rejimi ağır yaraladığı gence ilk müdahaleyi engelleyip kan kaybından ölmesine yol açarken Esed’e bağlı rejim güçleri de Bara köyünü bombaladı, bir sivil hayatını kaybetti.

18 Ocak 2023 Çarşamba 14:15A+A-

HAKSÖZ HABER

Siyonist işgal güçleri 17 Ocak Salı günü öğle saatlerinde Filistin'in Batı Şeria bölgesinin güney kesiminde yer alan El-Halil yakınlarında bir Filistinli genci silahlı saldırı eylemi düzenleyeceği iddiasıyla şehit etti. 

Yerel kaynakların verdiği bilgilere göre Hamdi Ebu Deyye isimli bir Filistinli genç, El-Halil'in kuzeyindeki Halhul kasabasına bağlı Nebi Yunus Köyü girişinde işgal güçlerinin saldırısına maruz kalarak ağır yaralandı. Kısa bir süre sonra da hayatını kaybetti. 

Filistin Enformasyon Merkezi, işgal güçlerinin ilk yardım ekiplerinin saldırıya maruz kalan gence yaklaşmalarını ve müdahalede bulunmalarını engellediklerini aktardı. 

Hamdi Ebu Deyye ile birlikte 2023'ün başından itibaren şehit edilen Filistinli sayısı 14'e yükseldi.

Suriye’de bir sivil daha katledildi

Öte yandan Esed rejimi bu sabah İdlip’in güneyinde bulunan Bara köyüne topçu atışlarıyla saldırdı. Saldırıda bir sivil hayatını kaybederken Rusya tarafından yapılan bir saldırıda da Kansafra köyünün hedef alındığı kaydedildi.

whatsapp-image-2023-01-18-at-14-08-26-1.jpeg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT