1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Siyonist askerler Yahudileri nasıl katletti?
Siyonist askerler Yahudileri nasıl katletti?

Siyonist askerler Yahudileri nasıl katletti?

Siyonist propaganda Hamas’ı suçlasa da Yahudi yayın organları işgalci askerlerin Yahudilere nasıl ateş açtığına dair gerçekleri istemeden de olsa açıklıyor.

29 Ekim 2023 Pazar 13:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Hamas’ın 7 Ekim’de gerçekleştirdiği Aksa Tufanı, Siyonistlere öyle bir hezimet yaşattı ki bu rezilliği ört bas etmek için dehşet bir dezenformasyon bombardımanı başlattılar. İddialara göre Kassam Tugayları 40 bebeği öldürmüştü, onlarca sivili havaya uçurmuştu…

Kassam tarafından paylaşılan operasyon görüntülerinde bu iddiaları kanıtlayacak delil yoktu. İşin garip yani ise Siyonistlerin de bu iddiaları kanıtlayacak delili yoktu. Filistin Report tarafından yayımlanan bir videoda ise operasyon anına ilişkin Siyonist medyada yayımlanan röportajlar yer aldı. Oldukça ilginç verilere sahip olan videonun gösterdiği gerçek ise Kibbutz baskınlarında Siyonist askerlerin Yahudileri esir alınmaması için bombalayarak öldürmesiydi.

İfadeler öylesine güçlü ki “Kassam’ın öldürmek değil rehin almak için geldiğini” söyleyen Yahudi kadın Siyonist askerlerin ateşinde ölen Yahudilerin olduğunu açık açık dile getiriyor.

Tüm bu gerçeklere karşın Siyonistler propaganda güçlerini kullanarak Gazze halkına karşı işledikleri cinayetlere meşru zemin bulma derdinde. Ancak Siyonistler kendi insanlarını dahi gözlerini kırpmadan katledecek vahşiler oldukları için gerçekler er ya da geç ortaya çıkıyor!

HABERE YORUM KAT

3 Yorum