1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Sığıntı olursanız yaranmak için her şeyi yapmak zorunda kalırsınız!
Sığıntı olursanız yaranmak için her şeyi yapmak zorunda kalırsınız!

Sığıntı olursanız yaranmak için her şeyi yapmak zorunda kalırsınız!

Hulki Cevizoğlu, Ekrem İmamoğlu’nun kendi kendini şikayet ettiğini ileri sürdü!

05 Mayıs 2021 Çarşamba 11:37A+A-

HAKSÖZ HABER

Hulki Cevizoğlu ulusalcı çevrelerin akıl hocası olarak yıllardır medyada kendisine yer buluyor. Ancak işler her zaman beklenildiği gibi gitmiyor herhalde. Cevizoğlu bir süredir hükümet medyasının kadrolu yorumcuları arasına girdi. Bu durumun Cevizoğlu’nun söylemlerinde yarattığı değişikliği Kanal İstanbul tartışmaları üzerinden daha önce işlemiştik.

Hulki Cevizoğlu sadece kanal değiştirmedi anlayacağınız. Halk TV’deki programına son verilince karşı takıma geçti! O artık var olmak için yaranmak zorunda olan birisi. Eskiden çok makbul şeyler konuştuğu falan anlaşılmasın. Halk TV’deyken de insanlığın hayrına olacak şeyler söylemiyordu. Ancak en azından olması gereken yerdeydi!

Yine bir CNN Türk yayınına katılan Hulki Cevizoğlu, Ekrem İmamoğlu’na soruşturma konusu yapılan türbede ‘el bağlama’ hadisesi için ‘mağdur olmak için belki de kendilerini şikayet etmişlerdir’ şeklinde konuştu.

Akıl ve izandan yoksun tamamen yaranma mantığının ürünü olan bu sözler hakkında Melik Yiğitel ise ‘burası çok önemli’ diyerek mukabele ediyor. Allah bu ülkede düşmanın da dostun da mert olanını nasip etsin!

Ekrem İmamoğlu ve onun temsil ettiği şeyi sevmeyebilirsiniz. Ancak bu durum alakalı alakasız, mesnetsiz iddialarla muarızınıza saldırabileceğiniz anlamına gelmez! Ayrıca Cevizoğlu söylediği şeyi de başardı. Onun bu saçma argümanı sayesinde Ekrem İmamoğlu daha da mağdur oldu. Şimdi biz de fazla Hulki Cevizoğlu’na maruz kalmaktan yanmış devrelerimizle şu soruyu soruyoruz:

Acaba Hulki Cevizoğlu hala Halk TV hesabına mı çalışıyor? Truva atı misali anladınız mı?

Korkmayın, korkmayın şaka yaptık. Allah korusun, Hulki Cevizoğlu'nun hikayesinden anladığımız kadarıyla bu seviyeye gelmek için ciddi ideolojik ve psikolojik savrulmalar yaşamak gerekiyor herhalde!

Tüm bu yaşananlar ise iktidarından muhalefetine Türkiye'nin en büyük probleminin ahlak olduğunu gözler önüne seriyor. Ahlakı hayatının, söylediği sözlerin merkezine almadan düşünce üretmeye çalışan herkes toplumsal çözülmeyi daha da derinleştiriyor!

HABERE YORUM KAT

2 Yorum