1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. SURİYE

  4. Seyidoğlu Gıda bayramda Suriyeli çocukların yüzünü güldürdü
Seyidoğlu Gıda bayramda Suriyeli çocukların yüzünü güldürdü

Seyidoğlu Gıda bayramda Suriyeli çocukların yüzünü güldürdü

Seyidoğlu Gıda Ramazan Bayramında Suriyeli Çocukların yüzünü güldürdü. Reyhanlı’daki Kampta çocuklara atıştırmalık ürünler dağıtan Seyidoğlu Gıda, ailelere de erzak yardımı yaptı.

14 Mayıs 2021 Cuma 14:14A+A-

HAKSÖZ HABER

Reyhanlı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı ve sanatçı İkbal Gürpınar’ın organizasyonu ile Suriyelilerin yaşadığı Hatay Reyhanlı Kampını Ziyaret eden Seyidoğlu Gıda yetkilileri kampta yaşamını sürdüren Suriyeli çocuklar için bir etkinlik düzenledi.

Kamptaki çadırları ziyaret eden vakıf yetkilileri çocuklara Seyidoğlu Gıda tarafından üretilen atıştırmalık Rafadan Tayfa ürünlerini dağıttı.

Savaşın ve iç karışıklığın acısını çeken Suriyeli çocukların bir nebze yüzlerini güldürmeyi hedeflediklerini anlatan Seyidoğlu Gıda Genel Müdürü Mehmet Göksu, “Bu bayramı Zorluklarla mücadele eden Suriyeli çocuklarla geçirmek istedik. Onların yüzlerine küçük bir gülümseme getirebildiysek ne mutlu bize. Kağıt helva, tahin pekmez karışımı, fındık kreması, helva gibi ürünlerimizin yer aldığı bir aracı kampa göndererek kaymakamlığımızın ve değerli sanatçımız İkbal Gürpınar’ın organizasyonuyla dağıttık. İnşallah Suriye bir an evvel barış ortamına kavuşur ve Suriyeli misafirlerimiz evlerine yurtlarına güvenle döner” diye konuştu.

 

2-218.jpg

HABERE YORUM KAT

1 Yorum