1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Şeyh İkrime Sabri: Susmayacağız!
Şeyh İkrime Sabri: Susmayacağız!

Şeyh İkrime Sabri: Susmayacağız!

Mescidi Aksa İmam Hatibi Şeyh İkrime Sabri, Kudüs’teki son gelişmeler hakkında açıklama yaptı!

13 Mayıs 2021 Perşembe 20:41A+A-

HAKSÖZ HABER

Siyonist işgal rejiminin yaklaşık bir haftadır devam eden gerginlikte Mescidi Aksa’yı hedef alması işin iyice çığırından çıkmasına sebep olmuştu. Siyonistlerin Mescidi Aksa’da ibadet eden Müslümanları plastik mermi ve göz yaşartıcı gazlarla hedef alması dünya basınında da geniş yankı bulmuştu.

Mescidi Aksa İmam Hatibi Şeyh İkrime Sabri son günlerde Mescidi Aksa’da yaşanan Siyonist saldırganlığı özetlerken 1967'den beri bu ölçüde bir müdahale yaşanmadığını belirtiyor!

67 Savaşı’nın İsrail’in tahakkümünün en üst düzeye ulaştığı dönem olduğu düşünüldüğünde Şeyh İkrime’nin bahsettiği husus daha iyi anlaşılacaktır! Müslümanların ilk kıblesi olma vasfına sahip olan Mescidi Aksa’ya yönelik mütecaviz politikalar geliştiren işgal rejimi aslında Müslümanların izzetini hedef alıyor.

Bu bağlamda Aksa’nın savunulması izzetimizin ve haysiyetimizin korunması anlamına da geliyor. İdlib’ten Diyarbakır’a oradan Saraybosna’ya kadar her bir Müslüman bunun için Aksa direnişine omuz veriyor!

Şeyh İkrime de hukuku, insani ve vicdani tüm hasletleri çiğneyen işgal rejimine ‘Susmayacağız!’ diyerek karşılık veriyor. Allah, izzetle direnen kardeşlerimizden ve alimlerimizden razı olsun!

HABERE YORUM KAT