1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. SURİYE

  4. Şeyh Abdullah Muhaysini: “Filistin münafıkların davası değildir”
Şeyh Abdullah Muhaysini: “Filistin münafıkların davası değildir”

Şeyh Abdullah Muhaysini: “Filistin münafıkların davası değildir”

Suriye’deki İslam alimlerinden Şeyh Abdullah Muhaysini İdlib’teki Cuma hutbesinde Siyonist İsrail'le ihanet anlaşması yapan BAE ve Suudi Arabistan’ı kastederek “Filistin münafıkların davası değildir” dedi.

25 Ağustos 2020 Salı 19:28A+A-

Suriye’deki halkın büyük tevecchünü kazanmış Suudi Arabistan uyruklu İslam alimi Şeyh Abdullah Muhaysini, İdlib’te verdiği hutbede şunları belirtti:

“Hz. Muhammed’in hicretini anlamadıysan yazıklar olsun sana.

Yahudilerin Medine'deki komplolarını anlamamışsan yazıklar olsun sana.

Kaynukaoğulları’nın kinini ve Kureyzaoğulları’nın ihanetinin anlamamışsan yazıklar olsun sana.

Tüm bunların günümüzde Yahudilerle normalleşmeye çağıran münafıklara işaret ettiğini anlamadıysan yazıklar olsun sana.

Normalleşmeyi isteyenler, Yahudilere adeta kardeşimizmiş gibi davranmamızı istiyorlar! Onlarla yememizi, içmemizi ve oturmamızı istiyorlar! Allah ise Yahudilere karşı olmanızı emrediyor. Bizlerden kendimizi ve tarihimizi yalanlamamızı istiyorlar.

Güneş ortada apaçıkken görmememizi istiyorlar. BAE ve diğer normalleşme taraftarları sanıyorlar ki; Yahudilerle anlaşırlarsa koltukları ve diyarları emniyet içinde olacak.

İzzetin ne olduğu onlara dört bir taraftan gösterildi. Allah doğruyu söyledi normalleşmeciler ise yalanı. Onların yanında mı izzeti arıyorsunuz? İzzet sadece Allah’ın yanında olmaktır. İzzet tamamıyla Allah’ındır.

Normalleşmeciler sanıyorlar ki, milyarlık ümmet, Yahudilerle ilişki kuracak! Nazik bir muamelede bulunacaklar sanıyorlar.

Siz tarihi gerçekleri örtbas etmeye çalışadurun, insanların akıllarıyla dalga geçmeye devam edin, paralı askerlere milyarlar akıtıp kayıtlara almaya devam edin!

Normalleşme yanlılarına tek soru soracağım; Peki Allah’ın ayetlerini ne yapacaksınız? Her gün hatta her rekâtta okuyoruz. Ey normalleşme taraftarları peki “Bizi gazaba uğramışların yoluna iletme” ayetini ne yapacaksınız? Allah’ın Yahudileri “Gazaba uğrayanlar” olarak adlandırmasına ne yapacaksınız? Rabbimizin ayetlerini mi silellim! Yoksa sizi mi silelim!

Yüzünüze tükürecek, ayakkabılarımızı suratınıza fırlatacağız! Tıpkı Filistin halkının yaptığı gibi. Vallahi asla, Müslümanlar asla Yahudilerle normalleşmeyecek.”

HABERE YORUM KAT

1 Yorum