1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Sena Biltaci’den Muhammed Biltaci Hakkında Açıklama
Sena Biltaci’den Muhammed Biltaci Hakkında Açıklama

Sena Biltaci’den Muhammed Biltaci Hakkında Açıklama

Sena Biltaci, sosyal medyada herhangi bir kaynağa dayanmadan bazı hesapların “Muhammed Biltaci şehid oldu” haberlerini yayması üzerine bir açıklama yayınladı.

05 Mart 2019 Salı 21:51A+A-

HAKSÖZ-HABER

İhvan-ı Müslimin liderlerinden Muhammed Biltaci'nin eşi Sena Biltaci, sitemize görüntülü olarak yaptığı açıklamada eşi Biltaci'nin hayatını kaybettiğine yönelik iddiaları tekzip etti.

Sena Biltaci, bununla birlikte eşinin sağlık durumunun kritik olmasına rağmen tedavisi konusunda zorluklar çıkarıldığını belirtti. Sena Hanım, şunları söyledi:

“Bismillahirrahmanirrahim. Öncelikle doktor Biltaci ilgili duyarlılığınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Doktor Muhammed Biltaci iyi elhamdülillah… Vefatı ile ilgili yayılan haberlerin gerçekle alakası yoktur. Şu an Akrap hapishanesindedir. Biz tedavisini tamamlayabilmesi için hastaneye çıkış izni verilmesini talep ediyoruz. Ancak kendisi iyi durumda, yaşamı ve selameti konusunda mutmain olabilirsiniz.  Bu noktada Muhammed Biltaci hakkında çıkan herhangi bir haberle alakalı bizler ailesi olarak ve ilk ve temel kaynağız.”

HABERE YORUM KAT

2 Yorum