1. HABERLER

  2. HABER

  3. MAVİ MARMARA

  4. Şehit ve Gaziler İçin Ankara’da Hareketli Saatler
Şehit ve Gaziler İçin Ankara’da Hareketli Saatler

Şehit ve Gaziler İçin Ankara’da Hareketli Saatler

Ankara bugün Mavi Marmara'ya yapılan siyonist saldırı sonucu şehid olan ve yaralanan kardeşlerimiz için gün boyu ayaktaydı.

05 Haziran 2010 Cumartesi 01:18A+A-

Cengiz Duman / Haksöz Haber

SAAT 11:00

Ankara'daki İsrail elçilik konutu yanında devam eden Siyonist İsrail saldırılarını kınama amaçlı oturma eylemi sırasında İHH yetkilileri gelerek basın açıklamasında bulundu. Yapılan açıklamadan sonra Mavi Marmara gemisine yapılan saldırılarda gazi olan yardım gönüllülerinin anlattıkları büyük bir heyecan ve teessürle dinlendi.

Saat 12:00

İlkav, Cuma konferanslarında Mehmet Pamak ve Mavi Marmara gemisi gazileri konuştular. Siyonist İsrail'in saldırılarını kınayan İLKAV başkanı Pamak, Tüm Müslümanların Siyonizm ile mücadelede uyanık olması ve Filistin'deki kardeşlerinin her zaman yanında yer almaları gerktiğini ifade ettikten sonra Mavi Marmara gemisinin büyük bir görev ifa ettiğini söyledi. Mavi Marmara gemisindeki Gazze'ye yardım gönüllülerinden İlim Araştırma vakfı başkanı Recep Vidin; Mavi Marmara gemisine yapılan Siyonist saldırının gelişimini anlattı. Daha sonra Mavi Marmara'nın genç gönüllülerinden Kırıkkale Üniversitesi öğrencisi olan Abdullah Can, kısa bir izahatla Siyonist saldırıda yaşadıklarını dinleyenlere aktardı.

Saat 14:00

Ankara Atatürk hastanesinde, İsrail'deki hastanelerden bugün getirilen üç hasta karşılandı. Önce şehit olduğu daha sonra beyin ölümü gerçekleştiği bildirilen Uğur Süleyman Söylemez'in, doktorlara tepkiler verdiği bilgisinin topluluğa ulaşması, sevinçli bir ortam doğurdu. Polisin hastane içi hasta ziyaretine müsaade etmediği yüzlerce kişi, Ankara Atatürk hastanesi önünde Siyonist İsrail aleyhine sloganlar atarak olaysız dağıldı.

 

HABERE YORUM KAT