1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Şehid İskilipli Atıf’ın mezarı bile sol-Kemalistleri korkutmaya yetiyor!
Şehid İskilipli Atıf’ın mezarı bile sol-Kemalistleri korkutmaya yetiyor!

Şehid İskilipli Atıf’ın mezarı bile sol-Kemalistleri korkutmaya yetiyor!

Sol Haber isimli müsvedde yalan ve tezviratla İskilipli Atıf Hoca’yı hedef aldı!

04 Şubat 2022 Cuma 16:30A+A-

HAKSÖZ HABER

Bugün 4 şubat. İskilipli Atıf Hoca’nın Kemalist rejim tarafından katledilişinin yıl dönümü. İslami hassasiyetlerle Müslüman toplumların kafirleştirilmesine karşı mücadele eden şehidimizi rahmetle yad ediyoruz. Rabbimiz ondan razı olsun. Onun mücadelesini sürdürmeyi bizlere de nasip etsin!

İskilipli Atıf Hoca, Şeyh Said, Said Nursi, Mehmet Akif gibi önderlerimiz Kemalizm’in militarist modernleşme öğretisine karşı bildikleri doğrultusunda amansız bir mücadeleye giriştiler. İftira ve karalamalarla karşılaşmamaları beklenemezdi. Ancak dünyadaki tüm Müslümanlar bu isimlerin hak yolunda ortaya koydukları cihada şahitlik edeceklerdir!

İskilipli Atıf Hoca ise bu iftira ve karalama saldırılarına en fazla maruz kalan isimlerin başında gelmektedir. Senelerdir izah edilmesine rağmen aynı yalanlarla şehidi hedef gösterenlerin seviyesine düşmemek lazımdır! Bu utanmaz güruh saçma sapan iftiralar yoluyla apaydınlık güneşi balçıkla sıvamaya çalışan bedbahtlardır!

Batı müstemlekesi aymazlardan bu sene İskilipli Atıf’a saldırma görevini Sol Haber üstlenmiş. Okurken insanın yüzünü kızartacak kadar düşkün bir dille yazılan haberin başlığı şu şekilde: İslamcı şemsiyesi ile dürtülen gerici bir zombi: İskilipli Atıf

İçerik hakkında fazla detay vermeye gerek yok. Bolca Kemalizm övgüsü ile dolu olan yazı Türkiye solunun Kemalist zorbalıkların takipçisi olduğu gerçeğini haykırıyor. Bildiğimiz “vatan hainliği, inkılap karşıtlığı, gericilik” ithamlarıyla dolu olan yazı milliyetçi şovenizmin de epey güzide bir örneğini sunuyor.

Çocuksu bir dille yazılan komik yazının sonunu aktarıp meşum bakış açısını özetlemek istiyoruz:

“İslamcıdan kahraman olur mu? Olmaz. Dinciden yurtsever çıkar mı? Çıkmaz. İslamcının vatanı ve halkı yoktur.

Şapka takmayanların idam edildiği, Cumhuriyet düşmanlarının uydurduğu açık bir yalandır. Şapka Kanunu'nun amacı herkese şapka taktırmak değil, fes ve sarıktan kurtarmaktı. Giyinişiyle, görünüşüyle ve tabii düşünüşüyle çağdaş uygarlığa alıştırmaktı. İskilipli Atıf ise şapkaya karşı çıktığı için değil, halkı cumhuriyete isyana teşvik etmekten, Millî Mücadeledeki bildirileri yoluyla vatana ihanetten asıldı.

İskilipli Atıf, halka zarar vermesin diye mezarı derin kazılmış bir gerici zombiydi. İslamcılar iktidar olunca zombiyi dürttüler ve uyandırdılar. İslamcı şemsiyesi ile dürtülüp mezarından çıkarılsa da zombi zombidir!”

Şapka takmayanların idam edildiği falan yalanmış… Amaç ise “giyinişiyle, görünüşüyle ve tabii düşünüşüyle çağdaş uygarlığa” ulaşmakmış… Şehidin mezarı bulunduğu için bunca öfkelenen sol-Kemalistler kendilerini hapsettikleri kurmaca tarihin içinde debelendiklerinin farkında bile değiller! Bu sebeple kendisine amaç edindiği çağdaşlık için Batı vahşetine ve kültür emperyalizmine uşaklığı huy edinmiş Sol Haber müsveddesinden İskilipli Atıf Hoca’yı anlamasını beklemek abes olacaktır! 

Al-i İmran Suresi'nde 118. ayette geçen "onların ağızlarından nefret taşmaktadır; kalplerinin gizlediği ise daha büyüktür." ifadelerini hatırlatan bu ve buna benzer iftiralar işin özünde ne kadar korkak ve ahlaksız bir toplulukla karşı karşıya olduğumuzun göstergesidir! 

"Zalimler nasıl bir inkılaba uğrayıp devrileceklerini pek yakında bileceklerdir." (Şuara / 227)


Bülent Gökgöz'ün İskilipli Atıf Hoca hakkındaki iftiralara da cevap veren kapsamlı çalışmasına bakılabilir...

HABERE YORUM KAT

8 Yorum