1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Sedef Kabaş hangi ödül için yarışıyor?
Sedef Kabaş hangi ödül için yarışıyor?

Sedef Kabaş hangi ödül için yarışıyor?

Cumhurbaşkanına hakaret eden Sedef Kabaş algı oluşturmak için komik hallere girmiş!

22 Ocak 2022 Cumartesi 20:15A+A-

HAKSÖZ HABER

Sedef Kabaş Tele 1'de katıldığı canlı yayında, " 'Taçlanan baş akıllanır' diye bir söz vardır ama görüyoruz ki gerçek değil. Ya da tam tersi bir söz vardır, onu söylemeyeyim, 'büyükbaş hayvan' diyeyim. Büyükbaş hayvan bir saraya girdiği zaman o kral olmaz, o saray ahır olur" demişti.

Bu iğrenç sözler üzerine gece saatlerinde gözaltına alınan Sedef Kabaş yapılan incelemelerin ardından “Cumhurbaşkanına hakaret” suçundan tutuklandı. Buraya kadar herhangi bir sorun yok. Kabaş’ın ipe sapa gelmez sözlerinin karşılıksız kalması doğru olmazdı zaten.

Olayla alakalı paylaşılan bir videoda ise nasıl bir insanla karşı karşıya olduğumuzu gösteriyor. Sedef Kabaş’ı tutuklayan polis ekipleri Kabaş’a kelepçe takmıyor. Yalnızca iki koluna giren iki kadın polis Sulh Ceza Mahkemesi'ne sevk edilmesi esnasında kendisine eşlik ediyor.

Sedef Kabaş burada tıynetini gösteren bir işe imza atıyor. Kendisine kelepçe takılmamış olmasına rağmen kameraları gören Kabaş hızlıca ellerini arkadan kelepçelenmiş gibi gösteriyor! Ardından ise utanmadan "masumum" diyor. 

Sedef Kabaş sen masum olmaktan kilometrelerce uzaktasın! Ama "masum" rolünü başarıyla oynayacağından şüphemiz yok!

Elleri arkadan kelepçelenmiş "ifade özgürlüğü savaşçısı" görüntüsü vermek için olmadık işlere kalkışan Kabaş algı oluşturamadığı gibi daha fazla rezil oldu. Bu performansla Kabaş hangi ödüle layık görülür bilmiyoruz ama kendisi aktrisliği kesinlikle düşünmeli!

HABERE YORUM KAT

8 Yorum