1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Sedat Peker’in tripodu
Sedat Peker’in tripodu

Sedat Peker’in tripodu

Sedat Peker'in sonuçta kendi içinde bulunduğu devlet-mafya-siyaset-iş dünyası ayağında birçok bilgiye birinci elden sahip olduğu ve hasımlarının da bu yüzden tedirgin olduğu aşikâr.

09 Mayıs 2021 Pazar 22:21A+A-

Güney Uzun / Haksöz Haber

“Merhaba arkadaşlar. Kanalıma hoş geldiniz. Ben Sedat Peker. Bugün sizlerle Derin Devlet ve Pelikan’ın kutusunu açacağız.”

Teknoloji hayatımızda birçok şeyi değiştirdiği gibi mafyanın raconunu da değiştirdi. Eskiden birisi ünlü bir mafya babası youtuber olacak deseydi herhalde gülerdik. Sicilya ve Meksika’nın mafya babaları Türkiye’deki inovatif duruma bakıp kendilerine örnek alırlar mı bilmiyoruz.  Bildiğimiz Türkiye’de kendisine “Reis” denilen muhafazakâr çevrelerce  “bizden”  sayılan Sedat Peker’in şuan videolarının birçok yotuberdan daha çok izlenip trend listesine girdiği.

Türkiye bir haftadır Sedat Peker’in youtube kanalındaki videoları konuşuyor. Bugüne kadar üç video ekledi ve bu videolar milyonlarca izlendi. Anlaşılan o ki video serisinin devamı da gelecek. Peker kendisine operasyon yapılacağını anlayarak aylar öncesinden yurtdışına kaçmış, birçok ülkeyi gezdikten sonra en son Birleşik Arap Emirliklerinde ortaya çıkmış. Evine yapılan operasyonda eşi ve çocuklarına yapılan saygısızlığa “Kızımın gözyaşlarının uğruna dünyayı yakarım!” diyerek muhataplarına savaş açmış gözükmekte.

Yazının devamı >>>

Etiketler :