1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Seçime yönelik algı faaliyeti akın akın devam ediyor! 
Seçime yönelik algı faaliyeti akın akın devam ediyor! 

Seçime yönelik algı faaliyeti akın akın devam ediyor! 

Karar 14 Mayıs'ta çapsızlığı tescillenen Kılıçdaroğlu'nun 2. Tur kampanyasına uyduruk bir  video ile mülteci korkusunu pompalayarak omuz veriyor! 

17 Mayıs 2023 Çarşamba 19:15A+A-

HAKSÖZ HABER

İkinci tura kalan seçimlerde muhalefet bloğunun elindeki doğru düzgün hiçbir argüman yok! Onlar da ellerine geçen tüm “imkanları” kullanıyorlar. Utanmadan insan canını seçim malzemesi haline getiriyorlar.

Mülteci meselesi üzerinden Oğan ile yakınlık kurma çabası muhalefetin en bariz söylemi haline geldi. Karar ise hiçbir çekince ortaya koymaksızın bu söyleme katkı sunmak için kolları sıvamış.

“Akın akın geliyorlar! Yüzlerce kişilik Afgan grubu, Türkiye'ye doğru yola çıktı” başlıklı haberiyle Karar gazetecilik kurallarını ayaklar altına almış. Ne olduğu belli bile olmayan uyduruk bir video üzerinden Afgan mültecilerin Türkiye’ye akın ettiğini söylemek çok ciddi sorunlar barındıran bir düşünme biçiminin yansıması.

İkinci turu bu şekilde mi kazanmak istiyorsunuz? Akıl dışı videolarla algı oluşturup topluma korku pompalayarak ne elde edebilirsiniz? Keşke biraz vicdan ve ahlaktan nasibinizi alsaydınız! Gülünecek bir hale düştünüz...

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT