1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. SURİYE

  4. Şebbihalardan Yine Ürperten İşkence (VİDEO)
Şebbihalardan Yine Ürperten İşkence (VİDEO)

Şebbihalardan Yine Ürperten İşkence (VİDEO)

Esed askerleri ve Şebbihalar gencecik bir Suriyeli muhalifi korkunç vahşi bir işkenceyle katlettiler.

09 Kasım 2013 Cumartesi 13:59A+A-

HAKSÖZ-HABER

Suriye’de Esed askerleri ve Şebbihaların genç bir muhalifi küfürler eşliğinde ve “tekbir” diye dalga geçerek katlettiği bir görüntü daha paylaşım sitelerine düştü.

Görüntüler aslında hiç de alışılmadık değil. Bu tarz işkenceyle katletme görüntüleri sıklıkla Suriye’den yansıyor. Ancak Şebbiha ve Baas askerlerinin bu tüyler ürperten işkencelerine rağmen vahşet denilince Batılı medya ve Baas lobisi etkisindeki zümrelerin akıllarına sadece bir kez vuku bulmuş ölü bir adamın ciğerini ısırma hadisesinden başka bir şey gelmiyor.

Görüntüler aşırı şiddet yüklü. Gencecik bir muhalif, silahlı Şebbihalar tarafından korkunç bir şekilde demir çubuklarla dövülüyor. Ğaliz küfürler eşliğinde işkence seansı devam ederken arada bir işkencecilerden biri dalga geçmek niyetiyle “tekbir” diye sesleniyor.

Lebbeyk Ya Allah, Ha!

Muhtemelen tim komutanı demir çubuklarla muhalif gencin vücudunun çeşitli bölgelerine vuran askerlerine “Kafasına vurun!” diye emrediyor. Ardından bir işkenceci büyük bir tuğlayı kaldırıp muhalif gencin kafasını eziyor. Bunu birkaç kez tekrarlarken “Lebbeyk Ya Allah, öyle mi?” diye dalga geçen Şebbihalar son olarak gencin kafasına kurşun sıkıyorlar. Video Esed için yaptıkları dua ile sonlanıyor…

(18+)

HABERE YORUM KAT

7 Yorum