1. HABERLER

  2. HABER

  3. SDP'ye Baskın: Silahlı Eylemci Yakalandı (FOTO)
SDPye Baskın: Silahlı Eylemci Yakalandı (FOTO)

SDP'ye Baskın: Silahlı Eylemci Yakalandı (FOTO)

İstanbul Valiliği, SDP binasına gerçekleştirilen operasyonda 70 kişinin gözaltına alındığını açıkladı. (FOTO)

11 Haziran 2013 Salı 15:06A+A-
İstanbul Valiliği, SDP binasına gerçekleştirilen operasyonda 1 ateşli silah (tabanca), kesici ve delici aletler (pala, bıçak) ele geçirilmiş olup, operasyonlar kapsamında 70 kişinin gözaltına alındığını bildirdi.
 
Valilikten yapılan açıklamalada, bu sabah Taksim Atatürk Anıtı ve Atatürk Kültür Merkezi'nde bulunan illegal örgütlere ait döviz, bayrak ve pankartları indirmek amacıyla müdahalede bulunulduğu hatırlatıldı.
 
sdp-silahli-eylemci_taksim_ulas-bayraktaroglu.jpg
 
Açıklamada, şu bilgilere yer verildi:
 
"Bununla birlikte sosyal medyada yer alan Taksim Meydanı ve çevresinde polis olduğu iddia edilen silahlı ve telsizli kişinin daha önceden de Devrimci Karargah Operasyonu'nda tutuklanıp, 6 ay cezaevinde kalan SDP'li Ulaş Bayraktaroğlu olduğu tespit edilmiş ve yapılan çalışmalar sonucu yakalanmıştır.
 
Ayrıca, toplumun huzurunu bölmeye yönelik kışkırtıcı eylemlerde bulunan kişilere düzenlenen operasyonlar kapsamında SDP binasına gerçekleştirilen operasyonda 1 ateşli silah (tabanca), kesici ve delici aletler (pala, bıçak) ele geçirilmiş olup, operasyonlar kapsamında 70 kişi gözaltına alınmıştır."
 
-AA-
 
sdp-silah.jpg
 
sdp-bicak-pala.jpg
 
VALİ MUTLU FOTOĞRAF YAYINLADI
 
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Twitter hesabından beli silahlı provokatörün fotoğraflarını yayınladı. Mutlu, "İşte polis diye söylenen ve elinde molotof kokteyli bulunan Devrimci Karargah üyesi eylemcinin tüm fotografları." ibaresini kullandı.
 
sdp-silahli-eylemci_taksim_ulas-bayraktaroglu1.jpg

HABERE YORUM KAT

2 Yorum