Scholz ateşkesin "mağlubiyet" demek olduğunu biliyor: Hamas'la anlaşma acı verici

Scholz ateşkesin "mağlubiyet" demek olduğunu biliyor: Hamas'la anlaşma acı verici

Almanya Başbakanı Olaf Scholz'un açıklamaları ateşkesin Siyonistler için ne demek olduğunu özetliyor!

HAKSÖZ HABER

Almanya Başbakanı Olaf Scholz, aylardır süren müzakerelerin ardından Siyonist çete ile Hamas arasında bir ateşkes anlaşmasının yakın olduğunu söylerken ateşkesin Siyonistler için ne anlama geldiğini özetleyen cümleler sarf etti.

“Terör örgütü Hamas ile varılacak bir anlaşmanın İsrail için ne kadar acı verici olduğunun farkındayız. Bununla birlikte, rehinelerin hayatları şu anda birinci önceliğe sahip olmalıdır.” 

Reuters tarafından aktarılan bu açıklama Siyonist çetenin en büyük destekçilerinden Almanya'nın tavrını özetliyor. Scholz'un canı bu kadar yandıysa Siyonist çete için ateşkesin mağlubiyet anlamına geldiğini görmek gerekiyor!

HABERE YORUM KAT
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir