1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Sapkınlık üzerinden prim yapmaya çalışan giyim mağazası!
Sapkınlık üzerinden prim yapmaya çalışan giyim mağazası!

Sapkınlık üzerinden prim yapmaya çalışan giyim mağazası!

H&M isimli mağazalar zinciri açıktan sapkınlık propagandası yapmaya başladı!

20 Haziran 2022 Pazartesi 11:26A+A-

HAKSÖZ HABER

“LBGT” olarak tanımlanan cinsi sapkınlık anlaşılması güç bir şekilde yoğun bir propagandayla topluma kabul ettirilmek isteniyor. Dünyanın gerçek sorunları bir yana dururken Batılı medya organları ve şirketleri tüm güçleriyle sapkınlığı normalleştirmek istiyor.

Türkiye’de de satış yapan ve AVM’lerde mağaza zinciri bulunan H&M isimli giyim mağazası internet sitesinde açıktan sapkınlık propagandası yapmaya başladı. “Seçtiğim ailem” başlığıyla sunulan tasarımlarda biyolojik cinsiyete karşı “istediği” gibi giyinen kadın ve erkekler resmediliyor. Mide bulandıran görüntüler yeni moda olarak takdim ediliyor.

İnsanı ve ahlakı savunan herkesin H&M isimli mağaza zincirine karşı boykot başlatması bu utanmazlığa tepki gösterilmesi gerekmektedir. İnsan olmanın anlamını yitirmesi için ellerinden geleni yapan müfsitlere karşı insan onurunu korumak onursuzların propagandalarına direnmek ahlaki görevdir.

Kapitalizmin tüketim alışkanlıklarını revize ederek kendisine yeni pazarlar üretmek adına sapkınlığı kullanması beklenen bir davranış olacaktır. Bu söylemin yaygınlaşmasını sağlayarak kapitalizmin ekmeğine yağ sürenler ise işledikleri suçun cezasını elbet çekeceklerdir!

HABERE YORUM KAT

1 Yorum