1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Sapkınlığı anneler üzerinden normalleştirme çabası devam ediyor
Sapkınlığı anneler üzerinden normalleştirme çabası devam ediyor

Sapkınlığı anneler üzerinden normalleştirme çabası devam ediyor

Duvar gazetesi tarafından hazırlanan habere göre, LGBT adı altında bir araya gelen sapkınlar, doğuştan böyle oldukları 'yalanı ve ailevi destek' ile kimliklerini özgürce yaşamayı hak ediyorlarmış!

08 Temmuz 2022 Cuma 14:10A+A-

HAKSÖZ HABER

LGBT'ye verilen destek, sosyal psikolojik hastalıkları ve toplumsal ahlaksızlığı meşrulaştırma arayışı olarak öne çıkan bir konu olmaya devam ediyor. Yabancı sermayeli kuruluşlar üzerinden Türkiye'de de faaliyete geçen sapkın örgütler, aileleri ve LGBT sapkınlarını 'bilinçlendirerek' ailevi baskıyı ortadan kaldırdığını ve bireyleri özgürleştirdiğini iddia etmeye devam ediyor.

Duvar gazetesinin LGBT anneleri ile gerçekleştirdiği röportaja göre, LGBT bireylerinin aileleri durumu normal karşılayarak, çocuklarının sapkın sosyal ve psikolojik emellerine destek olmaya çalışıyormuş. 

LGBTİ+ bireylerin “suçlu” muamelesi gördüğünü iddia eden Duvar, sapkın bir eylemin mahiyetini değiştirdiği gibi asıl sorunun 'sapkınlığa' tepki gösterilmesi olduğunu iddia ediyor.

LGBTİ+ çocuğu olan anneler ile konuşan Duvar'ın aktarımına göre aileler sapkınlığı meşrulaştırmaya çalışan vakıf ve derneklere yaklaşımda oldukça iyimser pozisyon almaya başladığı gibi çocuklarını da bu yolla anlamaya başlamış. Duvar'ın görüştüğü annelerin sapkınlık konusunda propaganda da bulunduğu görülüyor.

Bir sapkının annesi şu ifadeleri kullanarak sapkınlığı meşru kabul etmeye başladığını şöyle aktarıyor: “Ben Türkiye’deki durumlar nedeniyle zorluk yaşayacağını söyledim. Tabi o dönemler bunun doğuştan olduğunu, çocuğumun bir tercihte bulunmadığını çok iyi bilmediğim için bu şekilde konuştum.” Kızının yönlendirmesi ile LİSTAG ile tanışmış. “Benim seninle bir sorunum yok. Orası bana ne katacak?” diye sorsa da ilk toplantı sonrası hissini “dünyam değişti” olarak tarif ediyor. “Ne kadar bilgisiz olduğumu oraya gidince anladım” diyen Savaş bir rahatlama yaşadığını da söylüyor. Savaş, ailelerin ister istemez böyle durumlarda bir suçluluk yaşadığını belirterek “Ben nasıl yetiştirdim? Ben ne yaptım da öyle oldu?” sorularını kendilerine sorduğunu ama bunun doğuştan olduğunu anlamanın iyi hissettirdiğini dile getiriyor.

“Bu çocuklar ne yalnız ne de yanlış” diyen LGBT anneleri "sapkınlık" söylemlerinin siyasi sebeplerle topluma empoze edildiğini iddia ederken, “Bu çocuklar ‘normal’ çocuklar. Bir heterodan farkları yok" diye de ekleyerek LGBT bireylerinin anneleri olarak cinsel sapkınlığın normal karşılanması gerektiğini savunuyorlar.

 

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

1 Yorum