1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Sapkın unsurlar barındıran film Türkiye’de gösterilmeyecek!
Sapkın unsurlar barındıran film Türkiye’de gösterilmeyecek!

Sapkın unsurlar barındıran film Türkiye’de gösterilmeyecek!

Disney “sansürlenir” endişesiyle bir filmini bazı ülkelerde gösterimden çekti

24 Kasım 2022 Perşembe 16:30A+A-

HAKSÖZ HABER

Cinsi sapkınlık “LGBT”  adı altında örgütlenerek tüm dünyada meşruiyetini artırmak istiyor. Emperyalist güçler tarafından desteklenen sapkınlık furyasına karşı ses çıkartanlar ise susturulmak isteniyor.

Tüm baskılara rağmen sapkınlık dayatmasına karşı ortaya konulan tavırlar kazanımlar elde ediyor. Örnek olarak Katar’ın dünya kupasında geri adım atmaması birçokları için öncü oldu. Artan tepkilerden çekinin meşhur animasyon filmlerin yapımcısı Disney, sapkın öğeler barındıran bir filmi yasaklanması ihtimali olan ülkelere götürmeme kararı aldı

Şirket bu kararla yapımdan edeceği kârı da olumsuz olarak etkiledi. "Strange World" isimli film tüm Orta Doğu ülkeleri, Endonezya, Çin, Pakistan, Vietnam, Tanzanya, Uganda, Kenya, Nijerya, Gana, Maldivler, Nepal ve Bangladeş’te yayınlanmayacak. Bu karardan önce 100 milyon doların üzerinde gişe bekleyen filmin beklentileri 21 ila 29 milyon dolara düştü.

Sapkınlık propagandasını en azından “dayatmaktan vazgeçmiş” olmaları dahi göz ardı edilmemesi gereken bir kazanım. Zira bir şekilde Türkiye’de gösterime girse işgüzar kimseler bu içeriklerin sansürsüz olarak servis edilmesine ön ayak sağlayabiliyor. Küçük gibi görünen adımlar sapkınlık furyasının hızının kesilmesi için hayati değere sahip!

HABERE YORUM KAT

1 Yorum