Haksöz Haber
  • Çeviri / 22:28Liberal kurumlar Filistinlilere yönelik baskıları sona erdirmek için oluşturulmamıştır
  • Çeviri / 22:21Seyfü’l-İslam Kaddafi neden ölmek zorundaydı?
  • Çeviri / 22:12Kötü başlangıçlar: New START'ın sonu
  • Çeviri / 22:08İsrail, işgal altındaki Batı Şeria üzerinde daha fazla kontrol sağlıyor
  • Çeviri / 22:02Filistinlilerin geri dönüş hakkı neden hala gündemde?
  • Gündem / 21:30CHP'den TBMM'de kürsü provokasyonu
  • Gündem / 21:28Gezi parkı davasında karar: Ayşe Barım'a 12 yıl 6 ay hapis cezası
  • Dünya / 21:25Müslümanlara yönelik ayrımcı içerikleri nedeniyle Fransız kanala 100 bin euro ceza
  • Filistin / 21:21Soykırımcı İsrail, işgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te 24 Filistinliyi gözaltına aldı
  • Dünya / 21:03ABD’de tabu kırıldı: Gazze’yi konuşan kazandı
  • Haber
  • Yorum Analiz
  • Çeviri
  • İslam Dünyası
  • Etkinlik-Eylem
  • Röportaj
  • Basın Açıklaması
  • Kültür Sanat
  • İslam
  • Yazarlar
İstanbul9 °C
Etkinlik Takvimi
ETKİNLİK TAKVİMİ
  1. HABERLER

  2. salih tuna Haberleri

Trol mantığı doğru sözden hoşlanmaz!Trol mantığı doğru sözden hoşlanmaz!Sabah yazarı Salih Tuna meseleleri bağlamından kopartarak insanları hedef almaya devam ediyor…
Salih Tuna Perinçek'i AK Parti'ye yamamak için iyi üfürmüş!Salih Tuna Perinçek'i AK Parti'ye yamamak için iyi üfürmüş!
Putin’i Rusya Dışişleri Bakanı bile bu kadar savunamadı!Putin’i Rusya Dışişleri Bakanı bile bu kadar savunamadı!Salih Tuna kaş yapayım derken yine göz çıkarmış!
Salih Tuna’yı Aydınlık övmesin de kim övsün?Salih Tuna’yı Aydınlık övmesin de kim övsün?
İktidar dalkavuğuna yakışan şey ancak gücün ardına saklanmak olur!İktidar dalkavuğuna yakışan şey ancak gücün ardına saklanmak olur!Salih Tuna Suriye üzerine yazdığı sinsi yazılarına Haksöz’ün tepkisini kurnazca bir tutumla Davutoğlu savunuculuğuna hamlederek iktidara şirinlik gösterisini sürdürüyor.
Suriye politikasını "bela" olarak niteleme vicdansızlığı!Suriye politikasını "bela" olarak niteleme vicdansızlığı!
İflah olmaz İrancılığın palavradan tahlilleriİflah olmaz İrancılığın palavradan tahlilleri"İran’ı bütün zulümlerine rağmen yaşatmalıyız!" kuşağında bugün Salih Tuna, "Yeni dünyanın eşiğinde" isimli yazısıyla İran propagandasına devam ediyor.
İran muhibleri panikte!İran muhibleri panikte!
Tam Adamları Haydar Baş’a Rahmet Okuyor!Tam Adamları Haydar Baş’a Rahmet Okuyor!Söylem ve duruşuyla Kemalizm tarikatının muteber bir şeyhi gibi iş gören Haydar Baş’ın ardından dillendirilen taziye mesajları çelişki, ikiyüzlülük ve tutarsızlıktan geçmiyor.
“Kudüs Şehidi”nin, Suriye ve Irak’taki Cinayetlerini Tartışmak mı Mezhepçilik?“Kudüs Şehidi”nin, Suriye ve Irak’taki Cinayetlerini Tartışmak mı Mezhepçilik?
Çapsızlar Çap Belirlemeye Devam Ederse Geleceği Hiç Parlak Değil AK Parti'nin!Çapsızlar Çap Belirlemeye Devam Ederse Geleceği Hiç Parlak Değil AK Parti'nin!İktidar medyasında İBB seçiminde yaşanan yenilginin sebeplerini kendilerinin dışında arama kurnazlığı devam ediyor.
Gördüğüne Değil, Duyduğuna İnan! Hiç Endişe Etme, Emin Ellerdeyiz!Gördüğüne Değil, Duyduğuna İnan! Hiç Endişe Etme, Emin Ellerdeyiz!
Salih Tuna’dan 28 Şubat’ın Sivil Ayağına TebriklerSalih Tuna’dan 28 Şubat’ın Sivil Ayağına Tebrikler28 Şubat Amerika’dan önce TSK’daki Kemalist kadroların eseridir. İyi ama Salih Tuna’nın bu Kemalizm aşkına ve hassaten Perinçek çetesine duymuş olduğu bu aşkı hiç bıkmaksızın Sabah Gazetesi’nde ilan etmesinin anlamı ve hedefi nedir?
‘İki Ayyaş’tan ‘Aziz Atatürk’e Gelinen Nokta!‘İki Ayyaş’tan ‘Aziz Atatürk’e Gelinen Nokta!
Diyanet’e ‘Siyer Haftası’ OperasyonuDiyanet’e ‘Siyer Haftası’ Operasyonu​​​​​​​Ergenekon Cuntası ve Fethullahçı Cunta’nın uzun yıllar boyunca Diyanet İşleri Başkanlığını kontrol altına almak gibi gayretleri oldu. Şimdi başka türden cuntacılık, komitacılık hevesleri taşıyanlar bu gayretler için kolları sıvamış durumda.
Hocaefendi’nin “Reisçi” Fedaileri 17 Aralık’ta Ne Konuşuyorlardı?Hocaefendi’nin “Reisçi” Fedaileri 17 Aralık’ta Ne Konuşuyorlardı?
“Vay Be! Sen Neymişsin Be Abi!”“Vay Be! Sen Neymişsin Be Abi!”İran muhipliğini gizleyen, medyadaki köşelerini korumak için takiyye yapmakla meşhur kişiler hükümetin işgalci İsrail’le ilişkilerini düzeltmesinden cesaret alarak “Biz dememiş miydik” plağını çalmaya başladılar.
Tuhaf Zamanların Tuhaf Aktör ve KavgalarıTuhaf Zamanların Tuhaf Aktör ve Kavgaları
Bu Rusya Güzellemeleri Yeni Şafak’ın Sayfalarında Yazıldı!Bu Rusya Güzellemeleri Yeni Şafak’ın Sayfalarında Yazıldı!Sözde İslamcı geçinen köşe yazarlarının Perinçek’in kılavuzluğunda İrancılık’tan sonra bir de Rusya propagandası yapmaya başlamaları neyin göstergesi?
Rahat Öl Suriye, İran’ın Kurşunu Acıtmaz!Rahat Öl Suriye, İran’ın Kurşunu Acıtmaz!
Çözüm Süreci'nin SeyriÇözüm Süreci'nin SeyriSalih Tuna, Yeni Şafak'ta kaleme aldığı yazıda Çözüm Süreci'nin evveli ve sonrasını sürecin aktörlerinin tutumlarıyla beraber değerlendiriyor ve "kirli ilişkiler"e dikkat çekiyor.
"Daha Fazlasını İstiyormuş Gibi Yaparak...""Daha Fazlasını İstiyormuş Gibi Yaparak..."
“Aman Mezhepçilik Fitnesine Düşmeyelim” Fitnesi“Aman Mezhepçilik Fitnesine Düşmeyelim” Fitnesi“Mezhepçilik oyununa gelmeyelim” sözünün her türlü zulmü, zorbalığı, ifsadı örtmek için tam mesaiyle kullanıldığı bir ortamı soluyoruz adeta.
Mümtaz'er Türköne... Nereden Nereye!Mümtaz'er Türköne... Nereden Nereye!
Muhalif Programında Şeyh Said KonuşulduMuhalif Programında Şeyh Said KonuşulduTVNet’te Hilal Kaplan ve Salih Tuna'nın sunduğu Muhalif programında Bahadır Kurbanoğlu yeni kitabı Şeyh Said'i anlattı.
TGRT Haber’de Suriye TartışılacakTGRT Haber’de Suriye Tartışılacak

DÜŞÜNCE PLATFORMU

  • SELAHADDİN E. ÇAKIRGİLABD emperyalizmi, ‘çökertiriz' derken; kendisi de Sovyet Rusya gibi çökebilir..ABDULLATİF GENÇKapitalizmin önlenemez çöküşü –3ZEHRA TÜRKMENModernite ile birlikte aile kurumunda tükenen değerlerİSMAİL CEYRANGörüngü dünyasında örtülen hakikatMURAT KURTAnlamak iyileştirir: Psikoterapinin sessiz hâli
  • HARUN ÜNALResulullah’ın bilgi kaynağı -2ENVER CANNarsisizmin sefaleti, kibirli insanın acziyetiM. HASİP YOKUŞBir medeniyet tasavvuru olarak kardeşlik süreciMURAT KAYACANVahiy insana nerede sınır çizer?SİNAN ÖNSanal merhamet; paylaşıma indirgenen sorumluluk
ÇOK OKUNANLAR
30
7
1
  • Van Klaveren: “İslâm aleyhine kitap yazarken Müslüman oldum”Van Klaveren: “İslâm aleyhine kitap yazarken Müslüman oldum”
  • Nedim Avcı kardeşimiz vefat ettiNedim Avcı kardeşimiz vefat etti
  • Suriye'de PKK/PYD için statükonun sonu: Askerî baskı, siyasi daralma ve olası senaryolarSuriye'de PKK/PYD için statükonun sonu: Askerî baskı, siyasi daralma ve olası senaryolar
  • Lübnan'da binlerce kişi Ahmed el-Esir'in serbest bırakılması için gösteri düzenlendiLübnan'da binlerce kişi Ahmed el-Esir'in serbest bırakılması için gösteri düzenlendi
  • "Sudan'da açlık çeken çocuklar için zaman daralıyor""Sudan'da açlık çeken çocuklar için zaman daralıyor"
  • Dr. Ali Karadaği: "İlk aidiyetim İslam’dır"Dr. Ali Karadaği: "İlk aidiyetim İslam’dır"
  • Bir suikastın lojistiği: Mossad, paravan şirketler ve TürkiyeBir suikastın lojistiği: Mossad, paravan şirketler ve Türkiye
  • Birleşik Arap Emirlikleri’nin tanımsız devlet modeliBirleşik Arap Emirlikleri’nin tanımsız devlet modeli
  • Balfour’un parçalanan portresiBalfour’un parçalanan portresi
  • Gazze'de 2 bin 800'den fazla kişi ABD yapımı bombalarla "buharlaştı"Gazze'de 2 bin 800'den fazla kişi ABD yapımı bombalarla "buharlaştı"
Haksöz Haber
  • Künye-İletişim
  • Günün Haberleri
  • Gizlilik Politikası
Tüm Hakları Saklıdır © 2001

Haksöz Haber

 |  0 212 524 10 28  | 

    Günün Öne Çıkan Haberleri

    • Van Klaveren: “İslâm aleyhine kitap yazarken Müslüman oldum”
    • Nedim Avcı kardeşimiz vefat etti
    • Suriye'de PKK/PYD için statükonun sonu: Askerî baskı, siyasi daralma ve olası senaryolar
    • Lübnan'da binlerce kişi Ahmed el-Esir'in serbest bırakılması için gösteri düzenlendi
    • "Sudan'da açlık çeken çocuklar için zaman daralıyor"
    • Dr. Ali Karadaği: "İlk aidiyetim İslam’dır"
    • Bir suikastın lojistiği: Mossad, paravan şirketler ve Türkiye
    • Birleşik Arap Emirlikleri’nin tanımsız devlet modeli
    • Balfour’un parçalanan portresi
    • Gazze'de 2 bin 800'den fazla kişi ABD yapımı bombalarla "buharlaştı"
    • Adalet Bakanlığına Akın Gürlek, İçişleri Bakanlığına Mustafa Çiftçi atandı
    • Bir kavanozdaki iki akrep: Trump ve Netanyahu'nun ittifakı nasıl bir kafese dönüştü?
    • Yurt dışında yaşayan bazı Filistinliler pasaportlarına el konulmasından şikayetçi oldu
    • "Kitap'ta İsmail'i de an. Şüphesiz o, sözünde duran biriydi; bir resül ve bir nebiydi"
    • Ölümsüzlük vehmi ve modern insanın kibri