1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Sahipsiz 6 köpek genç kızı kovaladı
Sahipsiz 6 köpek genç kızı kovaladı

Sahipsiz 6 köpek genç kızı kovaladı

Van'da bir genç kıza Van 100.yıl Üniversitesi yolu üzerinde sokak köpekleri saldırdı. 6 köpeğin saldırısına uğrayan genç kızın korkarak kaçtığı anlar güvenlik kameraları tarafından kaydedilirken kızın sağlık durumu bilinmiyor.

09 Nisan 2022 Cumartesi 17:47A+A-

HAKSÖZ HABER

'Sahipsiz köpeklerin mama üreticileri lobisi tarafından korunduğu ve bu yüzden yasaların işletilmekten uzak olduğu' iddia edilirken köpeklerin saldırıları durmadan devam ediyor. Son olarak Van'da bir genç kız üniversite yolunda yürürken kendisine 6 köpek birden saldırdı.

Olay, Van'ın Tuşba ilçesinde bulunan Yüzüncü Yıl Üniversitesi yolu üzerinde gerçekleşti. Yoldan geçen bir genç kız, kendisine doğru koşarak yaklaşan bir köpeği savuşturmak isterken diğer 5 köpek birden kıza doğru koşmaya başladı.

Üzerine gelen köpeklerle şoka giren genç kız, kendini korumaya çalışarak kaçarken güvenlik kamerası alanından çıkması sonrası ne olduğu bilinmiyor. Yerel halk belediyenin sokak köpekleri konusunda çalışmalarını arttırmasını talep ederken, genç kızın sağlık durumundan endişe ediliyor. 

 

HABERE YORUM KAT

2 Yorum