1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Rus lobisi bu sözleri duymak istemeyecektir
Rus lobisi bu sözleri duymak istemeyecektir

Rus lobisi bu sözleri duymak istemeyecektir

Vladimir Putin'in Kırım Daimi Temsilcisi Georgiy Muradov, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kırım'la ilgili açıklamalarına yönelik tehditler savurdu. Muradov, "Ankara'ya öyle bir yanıt vermek lazım ki, taş taş üstünde kalmasın" dedi.

03 Eylül 2022 Cumartesi 15:30A+A-

HAKSÖZ HABER

Pravda.ru haber portaline değerlendirmelerde bulunan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Kırım Daimi Temsilcisi Georgiy Muradov, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, “Kırım'ın, ayrılmaz parçası olduğu Ukrayna'ya iadesi, esas itibarıyla uluslararası hukukun gereğidir" sözlerine tepki gösterdi.

Türkiye'nin sadece Kırım'da değil, aynı zamanda Kafkaslar'da ve Suriye'de “ikili oynadığını” ileri süren Muradov, "Er ya da geç çok sert tepki vermek zorunda kalacağız" dedi ve Türkiye'nin Kırım'ı almayı planladığını iddia etti.

Kırım'ın Rusya tarafından ilhak edildiği gerçeğini görmezden gelerek "müttefikimiz Rusya" yalanlarını Türkiye kamuoyuna pazarlayan Rus lobisi Putin'in temsilcisi Muradov'un bu açıklamalarını tabi ki görmezden geldi!

Üstelik Georgiy Muradov'un açıklamaları bunun da ötesinde "tehdit" içeriyor. Sözlerinin devamında bahsettiği "sert tepkinin" mahiyeti hakkında bilgi veren Muradov  "Ankara'ya öyle bir yanıt vermek lazım ki, taş taş üstünde kalmasın" dedi.

Türkiye'de "taş taş üstünde" bırakmak istemeyen Putin'in temsilcisi Suriye'de gerçekleştirdikleri katliamlardan ilham alıyor olabilir mi? Katillerden ne beklenir ki?

Anlaşılan o ki daha fazla katliam gerçekleştirmek isteyen Rusyalı yetkiler artık Türkiye'yi açıktan hedef göstermekten de çekinmiyor! Ama bunları görmezden gelmek en iyisi... Ne olsa Rusya bizim "müttefikimiz"

HABERE YORUM KAT

2 Yorum