1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Ruh hastası ırkçılar karantinaya alınsın!
Ruh hastası ırkçılar karantinaya alınsın!

Ruh hastası ırkçılar karantinaya alınsın!

İstanbul Sultangazi’de bir kişi kendi sorunları yüzünden sebepsiz yere Suriyeli esnafı suçlayıp dükkânına saldırdı!

24 Temmuz 2023 Pazartesi 17:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Suriyelileri düzenli olarak hedef gösteren siyasetçiler ve medya organları yaydıkları dezenformasyonun meyvelerini toplamaya başladılar. Suriyeliler tabir-i caizse günah keçici olarak alakasız her konuda suçlanır hale geldiler.

İstanbul Sultangazi'de bir kişi, "Ülkenize gideceksiniz, hem de yarın gideceksiniz" diyerek Suriyelilere ait olan bir restoranına saldırdı. Dükkânı tahrip etti. Ağız dolusu küfüler eden müptezel verdiği psikolojik ve fiziksel zararla Türkiye’de ruh hastası ırkçılar tarafından destek gördü.

Y.K. isimli saldırgan emniyetteki ifadesinde utanmadan bunu işsizlik, hayal kırıklığı yaşadığından yaptığını, bölgesinde bir yabancının dükkan açtığını görünce rahatsız olduğunu söyledi. "Tehdit, taciz, mala zarar verme" suçlarından soruşturma açılan saldırgan hakkında restoran sahibi şikâyetçi olmadı.

Restoran sahibi Suriyelinin şikayetçi olmamasının sebebini de hepimiz biliyoruz. Irkçıların tepkisinden çekinen mülteciler polis ve yargı ile muhatap olmamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Irkçılığın vardığı noktayı gösteren şu hadise Türkiye toplumunun akıl sağlığındaki sorunlara da işaret ediyor. Bu gibi ruh hastası tipler karantinaya alınmazsa toplumu daha kötü etkilemeye devam edecekler!

HABERE YORUM KAT

4 Yorum