1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. RTÜK’ten devlet kurumlarına örnek olacak adım
RTÜK’ten devlet kurumlarına örnek olacak adım

RTÜK’ten devlet kurumlarına örnek olacak adım

RTÜK, cinsi sapkın örgütlerin yaygın propagandasına karşı çalışma başlattı.

09 Eylül 2022 Cuma 14:30A+A-

HAKSÖZ HABER

Şuan dünyada dehşet bir sapkınlık propagandası mevcut. Dört bir koldan “LGBT” olarak ifade ettikleri rezilliğin meşrulaşması için çabalayan seküler çevreler farklı ideolojilerden de olsalar bu konuda bir araya geldiler!

Modernlikle birlikte insanın öz değerlerini yitirmesi artık son raddesine geldi. Cinsiyetin dahi ortadan kaldırılmak istenmesiyle fıtri olan yeryüzünden tamamen silinmek isteniyor. Bu yoğun propagandaya karşı milyonlarca insanın ise sesi kesilmeye çalışılıyor!

RTÜK, 18 Eylül günü Fatih Saraçhane’de gerçekleştirilecek olan “Ailemiz için buluşuyoruz” yürüyüşü vesilesiyle sapkınlık karşıtı bir kamu spotunu yayına soktu. Edinilen bilgiye göre RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, LGBT’ye karşı düzenlenecek olan yürüyüşün tanıtım videolarının ücretsiz olarak radyo ve TV’lerde yayınlanması talimatı verdi.

RTÜK’ün attığı bu adımın öncelikle tüm kamu kurumları tarafından desteklenmesi gerekiyor. Devletin uluslararası destekçiler eliyle yürütülen sapkınlık propagandasına karşı tedbirler alıp karşı propaganda için acilen çaba göstermesi gerekiyor!

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

4 Yorum