1. HABERLER

  2. HABER

  3. Redhack Belgeleri Mihraç Ural’ı Gösteriyor!
Redhack Belgeleri Mihraç Ural’ı Gösteriyor!

Redhack Belgeleri Mihraç Ural’ı Gösteriyor!

Reyhanlı’da 51 kişinin hayatına mal olan saldırıların belgeleri THKP/C-Acilcileri işaret ediyor.

22 Mayıs 2013 Çarşamba 17:55A+A-

HAKSÖZ-HABER

Redhack’in Reyhanlı saldırılarıyla ilgili Mihraç Ural’a işaret eden belgelerini görmezden gelenler “büyük bir habercilik” (!) örneği sergileyerek suçu El-Kaide’ye yıktılar.

Mihraç Ural'ı aklamak için harekete geçen kimi medya organlarının masa başı yapılan haberler “haber10” sitesi tarafından yayınlanan Jandarma İstihbarat Daire Başkanlığına ait belgelerle çürütüldü.

İşte haber10’un yayınladığı belgelere göre saldırının kodları:

Başta Hürriyet olmak üzere Kızıl Hackerlar olarak da bilinen bilgisayar korsanları grubu Redhack'in Reyhanlı saldırısı ile alakalı yayınladığı belgelere dayanarak dezenformasyona başlayan internet siteleri Reyhanlı'daki patlamaların sorumlusu olarak Mihraç Ural'ın gösterildiği belgeyi görmezden geldiler. Kızıl Hackerlar'ın yayınladığı belgeye göre katliamın kararı Mihraç Ural'ın evinde gerçekleştirilen toplantıda kararlaştırıldı.

“AŞIRI SOLCU TERÖRİSTLER”

Jandarma İstihbarat Daire Başkanlığı'na ait belgede saldırının öncesinde Acilcilerin kendi aralarında yaptıkları görüşmelere yer verildiği görülüyor. Jandarma tarafından ivedi koduyla ilgili birimlere gönderilen belgede, teknik takip sonucu THKP/C'li Munzur, Mercan, Eylem kod isimlerini kullanan teröristlerin yaptığı görüşmelere yer verildiği gözüküyor. Söz konusu isimlerin aşırı solcu olduğu belirtilen belgede, söz konusu grubun şifreleme yaparak eylem hazırlığında olduğu bilgisine yer veriliyor.

“EYLEM PLANI MİHRAÇ URAL'IN EVİNDE YAPILMIŞ”

Hatay Reyhanlı saldırısı hakkında Emniyet'e yapılan ihbarlara da yer verilen belgede, saldırının planlayıcısının Mihraç Ural olduğunun altı çiziliyor.

Eylem yapan isimlerin daha önce Mihraç Ural'ın evinde bir araya gelerek hain planı hazırladıklarına da yer verilen belgede, söz konusu bombaların Suriye'den temin edildiğinin altı çiziliyor.

Saldırıyı düzenleyenlerin Suriye'de özel eğitime tabi tutulduğu vurgulanan Jandarma İstihbarat Daire Başkanlığı'na ait belgede, çok sayıda eylemcinin ismine yer veriliyor.

redhack_jandarma-belge-reyhanli01.jpg

redhack_jandarma-belge-reyhanli02.jpg

HABERE YORUM KAT

1 Yorum