1. HABERLER

  2. HABER

  3. MAVİ MARMARA

  4. Raid Salah'ın Durumuyla İlgili Sevindirici Haber
Raid Salah'ın Durumuyla İlgili Sevindirici Haber

Raid Salah'ın Durumuyla İlgili Sevindirici Haber

Siyonist İsrail'in Gazze Yardım Filosu'na vahşi saldırısı sonucu şehit düşen kardeşlerimizin isimleri halen açıklanmadı. Şeyh Raid Salah'ın ağır yaralanıp şehit düştüğü iddia edilmişti.

01 Haziran 2010 Salı 01:02A+A-

Aşdod limanından son gelen bilgilere göre Kudüs İslami Hareket lideri, Aksa muhafızı Şeyh Raid Salah'ın yaşadığı ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Salah'ın limanda İşgalci İsrail Meclisi Knesset'ten Arap milletvekilleriyle görüştüğü ve sağlık durumunda bir problem olmadığı iddia ediliyor. 

Bu arada Mavi Marmara'dan, Aşdod'dan farklı haberler geliyor ancak bu bilgilerin hiçbirisi teyit edilmiş bilgiler değil. Şehit kardeşlerimizle ilgili herhangi bir isim henüz açıklanmadı. Yaralı kardeşlerimizin listesi ise yayınlandı. Dakika Dakika başlıklı haberimizden yaralı kardeşlerimizin listesine ulaşabilirsiniz. Ayrıca 16 kardeşimiz Siyonist rejim tarafından tutuklandı.

Tutuklanan kardeşlerimiz haricindeki diğer kardeşlerimizi almak için THY uçaklarının gitmesi bekleniyor. Dışişleri Bakanı Davutoğlu yaralı kardeşlerimizin en kısa sürede getirileceğini duyurdu.

HAKSÖZ-HABER

HABERE YORUM KAT