1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. SURİYE

  4. Raid Salah: “İran’ı ve Esed’i Tercih Edin Diyenler Deccallerdir!”
Raid Salah: “İran’ı ve Esed’i Tercih Edin Diyenler Deccallerdir!”

Raid Salah: “İran’ı ve Esed’i Tercih Edin Diyenler Deccallerdir!”

​​​​​​​Kudüs Muhafızı Şeyh Raid Salah, ABD-İsrail ya da İran-Rusya-Esed denkleminden birini tercih etmek gerektiğini dayatanlar için ‘saptırıcı deccaller’ ifadesini kullanıyor.

20 Şubat 2020 Perşembe 22:45A+A-

HAKSÖZ HABER

Birçok platformda verdiği demeçlerde, konuşmalarında Suriye devriminin Filistin intifadasının devamı olduğunu belirten; Kudüs’ün yolunun Şam’dan geçtiğini vurgulayan Kudüs’teki İslami Hareket lideri Şeyh Raid Salah, Suriye devriminden yana olmayanları ağır bir şekilde eleştiriyor.

Tarihte “Halep kasabı” olarak anılmayı hak edecek katliamlara imza atan Kasım Süleymani’nin İran’daki cenazesine Hamas lideri İsmail Heniye’nin katılması ve Süleymani’nin bazı mahfillerde “Kudüs şehidi” olarak anılmaya başlaması üzerine ömrü Kudüs’ü korumak ve Siyonist İsrail’le mücadele ile geçmiş Şeyh Raid Salih’in bu konuşmasını hatırlamak kaçınılmaz oldu.

Şöyle diyor Şeyh Raid Salah:

"Beni iyi dinleyin ve bu diyeceklerimi başkalarına anlatın. Bugün bize: "Suriye ordusu, Rusya veya İran arasından birini seçin ya da Amerika ve İsrail ordularından birini tercih edin!" demeye çalışanlar var ya;

Bunu söyleyenlere deriz ki: Siz deccalsiniz, saptırıcı deccallersiniz. Biz Esed rejiminin de İran’ın da Rusya’nın ordularından beriyiz. Keza biz Amerika ve Siyonistlerin ordularından da beriyiz. Eğer biri derse ki: “Öyleyse siz kimlerle birliksiniz?”

(Deriz ki) Biz Suriye halkıyla birlikteyiz. Biz Suriye devrimiyle beraberiz. Özgür Suriye ile beraberiz. Biz şerefli Suriye ile beraberiz. Biz zamanında Kudüs ile Mescidi Aksa’yı özgürleştiren kimselerin içinden çıktığı Suriye ile beraberiz.

Ve Allah’a yemin ederim. Pek yakında Suriye’den ve Dımeşk’in çevresinden Kudüs ve Mescidi Aksa’yı yeniden özgürleştirecek ordular çıkacaktır."

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

8 Yorum