1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Putin gizli silahını cepheye sürüyor!
Putin gizli silahını cepheye sürüyor!

Putin gizli silahını cepheye sürüyor!

Rus ordusunun ciddi sorunlar yaşadığını kanıtlayan yeni bir iddia öne sürüldü.

27 Haziran 2022 Pazartesi 14:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Ukrayna’yı işgale girişen Rusya savaşın başından bu yana ciddi kayıplar verdi. Uluslararası kamuoyunda imajı zedelenen Rusya’nın asker kaybının 30 bin olduğu öne sürülüyor. Savaş şuan belirsizliğini korurken Rusya’nın attığı adımlar espri konusu oluyor.

Rusya Devlet Başkanı Putin, Ukrayna’daki zaaflı görüntüyü aşmak için gizli silahını cepheye sürüyor! İngiltere'den Daily Star gazetesi Rusya-Ukrayna savaşı devam ederken Kremlin yönetiminin cephede yeni bir görevlendirme yaptığını iddia etti. Gazete, en son Suriye'de savaşan ve şu an emekli olan Rus general Pavel'in göreve çağrıldığını iddia etti.

Gazetenin özel haberinde 67 yaşındaki Pavel'i göreve çağırdığı belirtilirken, emekli askerin beslenme alışkanlığı da detaylarıyla paylaşıldı. Pavel'in günde 5 öğün yemek yediği ve her gün votka içtiği öne sürülürken yaklaşık 128 kilogram ağırlığında olduğu da belirtildi.

128 kilogramlık komutan Rusya’yı Ukrayna’da zafere ulaştıracak mı göreceğiz! Suriye’de hava üstünlüğü sebebiyle kazanımlar elde edebilen Rusya, Suriye sahasında hiçbir zaman doğrudan çatışmayı göze alamadı. Ukrayna’da denediği anda ise bütün hesapları ters yüz oldu!

Temennimiz Rusya’nın Ukrayna’da yaşadığı sıkıntıların Suriye halkına bir nebze de olsa nefes aldırmasıdır! Zalimlerin hesapları varsa da hesap kuranların en hayırlısı Rabbimizdir!

Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT

3 Yorum