1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Provokatör yine iş başında!
Provokatör yine iş başında!

Provokatör yine iş başında!

Cerablus ve Azez’deki gösterilere TSK’nın müdahale ettiği yalanı hemen servis edildi!

13 Ağustos 2022 Cumartesi 12:45A+A-

HAKSÖZ HABER

Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, TSK'nın Cerablus'ta Suriyelilere müdahaleye başladığını iddia etti. Suriyeli mültecileri hedef alarak bir kez daha provokasyona girişen Özdağ'ın yalanını bu kez de Gaziantep Valiliği ortaya çıkardı.

Özdağ, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu’nun açıklamaları sonrasında oluşan kaotik ortamdan faydalanmak istiyor. Bu tam da onun gibi bir kimsenin yapacağı bir iş! Kaostan faydalanarak insanları birbirine düşürmek

Özdağ, Cerablus ve Azez’deki gösteriler hakkında TSK’nın müdahale ettiği yalanını servis etti. "Cerablus’ta AK Parti’nin Şam İle görüşmesini protesto eden Suriyelilere karşı TSK müdahalede bulunmaya başlamış. Başımıza bela olacaklarını söylemiştik. Türkiye’nin kiminle görüşeceğine karar verebileceklerine inanıyorlar. Hepsini yollayacağız."

basliksiz-101.jpg

Ümit Özdağ’ın TSK ile Suriyeliler arasında gerginlik yaşandığı yönündeki provokasyonu hemen gerekli cevabı buldu. Gaziantep Valisi Davut Gül, "Cerablusta 200 kişini katıldığı protesto gösterilerine Türk Silahlı Kuvvetlerinin herhangi bir müdahalesi olmamıştır. Suriye Milli Ordusu karargahına yaklaşıldığı için kendi unsurları tarafından havaya ateş edilerek gösteri sonlandırılmıştır." açıklamasında bulundu.

Ümit Özdağ’ın bir iddiası daha yalanlanırken TSK ile Suriyeli muhalifler arasında bir gerginlik olmadığı da anlaşılmış oldu. Özdağ söylediği yalanla baş başa kalırken gerçeklere gözlerini kapayanlar ise yalanı çoğaltmaya devam ediyor!

HABERE YORUM KAT

3 Yorum