1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. PKK’nın Diyarbakır Saldırısında Mağdur Olanların Zararını Devlet Karşılayacak
PKK’nın Diyarbakır Saldırısında Mağdur Olanların Zararını Devlet Karşılayacak

PKK’nın Diyarbakır Saldırısında Mağdur Olanların Zararını Devlet Karşılayacak

Diyarbakır Valiliğince, PKK tarafından Bağlar'da düzenlenen saldırı sonucu oluşan hasarın tespitine başlandığı, zararların devlet tarafından en kısa sürede karşılanacağı bildirildi.

04 Kasım 2016 Cuma 15:54A+A-

Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, saat 07.53'te Bağlar ilçesinde Aydın Arslan Bulvarı Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü binasına yakın bir noktada, sivil vatandaşların ve öğrencilerin oldukça yoğun bulunduğu bir bölgede, PKK örgütü mensuplarınca bomba yüklü araçla patlama gerçekleştirildi hatırlatıldı.

Menfur saldırıda, 2'si polis, biri Emniyet Müdürlüğünde görevli işçi, 5'i vatandaş olmak üzere 8 kişinin yaşamını yitirdiği belirtilen açıklamada, olay sonrası hastanelere ivedilikle ulaştırılan yaralıların tedavilerine devam edildiği aktarıldı.

Patlama sonrası olay yeri ve çevresinde vatandaşlara ait bina ve araçların hasar gördüğü kaydedilen açıklamada, "Patlamada, zarar gören vatandaşlarımızın hasarlarının tespitine başlanmış, zararları en kısa zamanda devletimiz tarafından karşılanacaktır. Şehitlerimize Allahtan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Olayla ilgili çok yönlü olarak başlatılan soruşturma devam etmektedir." ifadesine yer verildi.

 

HABERE YORUM KAT

1 Yorum