1. HABERLER

  2. HABER

  3. PKK Vahşetinin Görüntüleri Ortaya Çıktı
PKK Vahşetinin Görüntüleri Ortaya Çıktı

PKK Vahşetinin Görüntüleri Ortaya Çıktı

Kobani bahanesiyle sokağa inen PKK yandaşları, kurban eti dağıtan 4 genci, linç ederek öldürmüştü. STAR’ın gündeme getirdiği olayın kamera görüntüleri vahşeti gözler önüne serdi.

18 Ekim 2014 Cumartesi 11:34A+A-

Kurban eti dağıtan 5 genci bir apartmanın 3. katında sıkıştıran PKK’lılar, 4 gence işkence ettikten sonra 4. kattan aşağıya attı. Aşağıdaki PKK’lılar da ellerindeki sopa ve taşlarla lince devam etti. Görüntülerde ayrıca Yusuf Er’in karga tulumba çıkartıldığı, önce tekme, ardından da sopalarla dakikalarca dövüldüğü görülüyor.

HDP’NİN çağrısı üzerine ortalığı savaş alanına çeviren PKK yanlıları, bayramın 4. günü fakirlere kurban eti dağıtan lise 3. sınıf öğrencisi Yasin Börü, Hasan Gökgöz, Riyad Güneş ve Hüseyin Dakak’ı “IŞİD’ci olduğu” iddiasıyla linç ederek öldürmüş, Yusuf Er’i de işkence ettikten sonra ‘ibret olsun’ diye yaralı olarak bırakmıştı. PKK’lıların IŞİD’le yarıştığı vahşeti tüm ayrıntılarıyla yaralı olarak linçten kurtulan Yusuf Er’in ağzından Türkiye’nin gündemine getirmişti.

181020140239418618257_3.jpg

Böyle vahşet görülmedi

PKK’lılarca işkence edildikten sonra ibret olsun diye 17 bıçak 2 kurşun yarasıyla yaralı olarak bıraktığı Yusuf Er, arkadaşlarının öldürüldüğü vahşeti şöyle anlatmıştı: “PKK’lılar, kurban eti dağıtırken bize saldırdılar. Saklandığımız evde 4 arkadaşımı önce silahla vurdular... Sonra boğazlarını kesmeye çalıştılar... Dakikalarca bıçaklayıp 3. kattan attılar... Yerde üzerinden araba ile geçtiler... En sonunda başını taşla ezerek öldürdüler...”

Yusuf’un anlattıklarının kanıtı

Yusuf Er, “Beni sürükleyerek 3. kattan indirdiler. Kapıdan çıkarken önce biri tekme attı, sonra yine sopalarla vurmaya başladılar. Sonra bir büyükleri ‘bırakın’ dedi, bıraktılar” demişti. STAR’ın ele geçirdiği amatör bir kamerayla çekilen görüntülerde binadan aşağı atılan gençler aşağıda gözü dönmüş bir grup tarafından sopalarla dövülerek linç ediliyor. Gece karanlığında çekilen ve linç anını gösteren görüntülerde saldırganların Yusuf Er’i ise yaralı bir şekilde dışarı sürüklediği anlaşılıyor.

Başta IŞİD elemanları sandım

Görüntüleri çeken ve güvenliği için isminin açıklanmasını istemeyen bir vatandaş, “Olay anında ordaydım. Başta IŞİD elemanlarını linç ediyorlar sandım. Ancak sonra anladım ki bunların IŞİD’le alakası yok. Meğer o mahallenin çocuklarıymış. Çok üzüldüm ve katillerin bulunmasına faydası olur diye görüntüleri paylaşmaya karar verdim. Benim dışında başkaları da çekiyordu. Umarım onlarda ellerindeki kayıtları getirip paylaşırlar. O vahşet gözümün önünden gitmiyor. Çok üzgünüm” dedi.

181020140240528619929_3.jpg

Yabancılar da linç edildi

Kobani bahanesiyle sokakların savaş alanına çevrildiği olaylarda, PKK’lıların saldırısı sonucu 34 kişi hayatını kaybetti, 2 polis hayatını kaybetti, yüzlerce vatandaş da yaralandı. PKK’lıların yapmış olduğu en korkunç saldırılar ise Diyarbakır ve Kızıltepe’de yaşanmıştı. Diyarbakır’da kurban eti dağıtan 4 genç linç edilerek öldürlürken, Mardin Kızıltepe’de ise biri Suudi Arabistan vatandaşı biri de Suriye’deki katliamlardan kaçan ve bayram için Mardin’e gelen 2 kişi paraları alındıktan sonra linç edilmişti.

İşte görüntüler:

HABERE YORUM KAT