1. HABERLER

  2. HABER

  3. "PKK-Paralel Şer İttifakı Operasyonlardan Çok Rahatsız"
"PKK-Paralel Şer İttifakı Operasyonlardan Çok Rahatsız"

"PKK-Paralel Şer İttifakı Operasyonlardan Çok Rahatsız"

Başbakan Yardımcısı Akdoğan "Sırtını Kandil'e dayayanlar Kandil'in kanlı katliamlarına ses çıkaramaz. PKK-Paralel şer ittifakı terörle mücadeleden çok rahatsız" dedi.

11 Ağustos 2015 Salı 13:26A+A-

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, "Sırtını Kandil'e dayayanlar Kandil'in kanlı katliamlarına ses çıkaramazlar. Unutmasınlar ki her zaman sırtını millete dayayanlar galip gelir. PKK-Paralel şer ittifakı terörle mücadeleden çok rahatsız" değerlendirmesinde bulundu. 

Akdoğan, Twitter hesabından, son dönemde yaşanan saldırıları, HDP ve Paralel Devlet Yapılanması'na ilişkin, "Kandil, 'Orduyla değil AK Parti ile savaştığını' söylemiş. Zaten HDP de AK Parti ile mücadelede gücünü buradan (PKK'nın baskı ve şiddetinden) aldı" açıklamasını yaptı.

Sırtını Kandil'e dayayanların, Kandil'in kanlı katliamlarına ses çıkaramayacaklarını vurgulayan Yalçın Akdoğan, "Unutmasınlar ki her zaman sırtını millete dayayanlar galip gelir. PKK-Paralel şer ittifakı terörle mücadeleden çok rahatsız. Bu yüzden ikisiyle eş zamanlı mücadele etmek, netice almak için büyük önem taşıyor" ifadesini kullandı. 

Akdoğan, şunları kaydetti:

"Yargı yetkisini milletten değil başka mahfillerden alanlar, hukuktan böyle kaçarlar. Allah'tan bunlar Türkiye'den kaçarken yasa istemiyorlar."

AA

HABERE YORUM KAT

1 Yorum