1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Perinçek'in karanlık medyası FETÖ ithamıyla İslami çalışmaları hedef gösteriyor!
Perinçek'in karanlık medyası FETÖ ithamıyla İslami çalışmaları hedef gösteriyor!

Perinçek'in karanlık medyası FETÖ ithamıyla İslami çalışmaları hedef gösteriyor!

Aydınlık asılsız ithamlarla İslami gruplara "FETÖ" damgası yapıştırmaya çalışıyor!

06 Ağustos 2023 Pazar 18:30A+A-

HAKSÖZ HABER

Doğu Perinçek siyasi iktidara yanaşmak için muhafazakarların dil ve üslubunu taklit ederken bir yandan ise 28 Şubat dönemindeki rolünü icra etmeyi sürdürüyor. Aydınlık'ta yayımlanan "Kuluçka merkezi gibi çalışıyorlar: FETÖ’nün yuvalandığı Nurcu dernekler" başlıklı haberde İslami yapılar hedef gösterildi.

FETÖ ithamı Türkiye'de gün geçtikçe içi boşaltılan bir karalama aracına dönüşmüş durumda. Aydınlık da her zamanki "operasyonel" habercilik mantığına uyacak şekilde Nur talebesi olan grupları "FETÖ'cülükle" ilişkilendirme gayretine girişmiş.

"Hayalhanem" isimli YouTube kanalında evrim, yaratılış vb. konular etrafında gençlerde din algısı ve deizm, ateizm tartışmaları hakkında içerikler üreten Nur cemaatinin mensupları Aydınlık gazetesinin linç kampanyasına maruz kalmış.

Hayalhanem'in çalışmaları yoğun bir ilgiyle takip ediliyor. Yapılan her şey apaçık ortada ve gizli saklı hiçbir şey yokken Aydınlık isimli karanlık şebekenin bu çabasını nasıl anlamak gerekiyor? Aydınlık tıpkı Allah Resulü'ne (sav) hakaretler yağdıran Selman Rüşdi'nin kitaplarını bastığı dönemde olduğu gibi hala Müslümanlara ve onların değerlerine karşı düşmanlığından hiçbir şey kaybetmiş değil...

Gördüğü her Müslümanı "FETÖ" ile ilişkilendirmeye çalışan sakat bir zihniyetle karşı karşıyayız. Hayalhanem'in yaptığı çalışmaların ilgi görmesi ve teveccüh kazanması toplum önünde faydalı işlerle anılan Müslümanların varlığından rahatsız olan Aydınlık'ı tabi ki harekete geçirecek! Kemalizm'in gölgesinde yetişip PKK ile diyalog kurabilen son yıllarda ise siyasi iktidardan nemalanmak için muhafazakarlara hoş görünme derdindeki yanar döner bir yapıdan bahsediyoruz...

Perinçekçiler isterler ki Müslümanlar sosyal-siyasal görünürlüğü olan her yerden çıkartılıp İstiklal Mahkemeleri'nde yargılansın. Ancak ne yaparsanız boş! Komplo teorileri ve akıl dışı ithamlarla oluşturmaya çalıştığınız algılarla kenef çukurundan beter sicilinizi temiz gösteremezsiniz. Herkes sizin ne mal olduğunuzu biliyor!

HABERE YORUM KAT

5 Yorum