1. HABERLER

  2. HABER

  3. Palalı Esnafa 27 Yıl Hapis Talebi
Palalı Esnafa 27 Yıl Hapis Talebi

Palalı Esnafa 27 Yıl Hapis Talebi

Taksim'de izinsiz gösteri yapan gruptakilere palayla saldıran Sabri Ç. hakkında 27 yıla kadar hapis cezası istendi.

01 Ağustos 2013 Perşembe 00:14A+A-

Taksim'de izinsiz gösteri yapan gruptakilere palayla saldıran Sabri Ç. hakkında 27 yıla kadar hapis cezası istendi. Fas'a giden S.Ç, dönüş biletini iptal etti

Gezi'de izinsiz gösteri yapan gruptakilere palayla saldıran Sabri Çelebi'nin de aralarında bulunduğu 4 şüpheli hakkındaki soruşturma tamamlandı. İstanbul Cumhuriyet Savcısı Veysi Büyükkılıç tarafından hazırlanan ve İstanbul Asliye Ceza'ya gönderilen iddianamede, Sabri Ç.'nin de bulunduğu 4 şüpheli ile biri polis, 3 müşteki yer alıyor.

Hakkında yakalama kararı bulunan şüpheli Sabri Ç., ile diğer 3 şüpheli hakkında "kasten yaralama", "görevli memura direnme ve memura karşı silahla (bıçakla) yaralama" ve şahıslara karşı yaralama suçlarını işlediklerinin tespit edildiği vurgulanan iddianamede, bütün şüpheliler hakkında 9 yıl 9 aydan, 27'şer yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılmaları talep edildi.

Hakkında yakalama kararı çıkmasından bir gün önce ailesiyle eşinin memleketi Fas'a giden Sabri Ç., Türkiye'ye dönüşünü iptal ettirdi. (Yeni Şafak)

 

HABERE YORUM KAT

1 Yorum