1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Özışıklar Yalan A.Ş.
Özışıklar Yalan A.Ş.

Özışıklar Yalan A.Ş.

Hadi Özışık ve Süleyman Özışık kardeşler gazetecilik yapmanın ötesine geçtikleri mesleklerinde yeniden dirilme hayalleri kuradursun her ayağa kalktıklarında sakladıkları kirli ilişkileri deşifre olmaya devam ediyor.

13 Haziran 2021 Pazar 11:14A+A-

HAKSÖZ HABER

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker ile gazetecilik faaliyetleri dışında görüşmediğini iddia eden Süleyman Özışık’ın kızına 80 bin TL’lik hediye gönderen Peker’e; “Bu çok yiğit bir adamdan geliyor” diyerek teşekkür ettiği öğrenildi. Üstelik videoya çekildiğini bilen Özışık, özellikle Sedat Peker’i övmeye başlıyor!

Dün ise kendi Youtube hesabında Sedat Peker ile olan ilişkisinin sadece gazetecilik gereği olduğunu iddia etmişti. Bugün ise yalan söylediği aşikar olan Süleyman Özışık’ın ağabeyi gibi kaybettiği gücü ve makamı geri kalmak için neler yapabileceğini yeniden şahit olduk.

Süleyman Özışık, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu devlet makamında ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanında olduğu sürece savunacağını belirterek, “Benim de bildiklerim var benim de öğrendiklerim var. Bunları tek tek anlatacağım, tek tek. Korkmadan çekinmeden anlatacağım” diyerek adeta Süleyman Soylu’ya göndermede bulunmuştu.

Ortaya çıkan teşekkür olayı düşünüldüğünde belki de bu göndermenin bir karşılığı olmuştur. Allah-u alem diyebiliriz bu konuda şimdilik. Ancak Özışık kardeşlerin giriştikleri kendilerini ‘aklama operasyonun’ çok uzun süreceğini de söyleyebiliriz.

 

Süleyman Özışık kızının düğününde gelen hediyeye verdiği cevap,

HABERE YORUM KAT

3 Yorum