1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Orada Olsaymış Bahçeli de Ulurmuş!
Orada Olsaymış Bahçeli de Ulurmuş!

Orada Olsaymış Bahçeli de Ulurmuş!

Tanrı Dağları'nda uluyarak milliyetçiliğin düşkünce bir örneğini ortaya koyan MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'a, partinin Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den destek geldi.

24 Nisan 2019 Çarşamba 13:52A+A-

Milliyetçi cahiliyenin insanı düşürdüğü hallere en çarpıcı örnek MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’un Kazakistan’ın güneyinde yer alan Tanrı Dağları’nda ulumasıdır. Bir insanın düşebileceği bu komik hal aynı zamanda acınacak bir durumdur. İşin daha vahimi ise bu traji-komik hale MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de sahip çıkarak adeta Enginyurt’u kıskanmasıdır.

Enginyurt’un bahse konu “ulumasını” konu edinen videoyu ve buna gelen tepkiyi yorumlayan MHP lideri Bahçeli, bu cahili olay sanki matah bir şeymiş gibi "Cemal Bey'in bulunduğu yerde siz de olsanız bozkurt gibi ulursunuz." diyor. Rabbimizin ayetlerinde buyurduğu gibi “İnsana yaptığı kötü amellerin güzel görünmesi” insan açısından büyük gaflet halidir. Bahçeli ve Enginyurt gibi milliyetçi cahiliyeyi kimlik edinmişlerin ıslahı zor olabilir lakin bunların arkasından giden dindar AK Partililer için bu “uluma” sesi belki uyandırıcı olur.

*

Cemal Enginyurt böyle ulumuştu:

HABERE YORUM KAT

4 Yorum