1. HABERLER

  2. HABER

  3. Öncü Nesil Derneği Merkez Binasına Bombalı Saldırı!
Öncü Nesil Derneği Merkez Binasına Bombalı Saldırı!

Öncü Nesil Derneği Merkez Binasına Bombalı Saldırı!

Öncü Nesil İstanbul Bayrampaşa merkez binasına 25 Aralık Cuma sabah erken saatlerde bombalı saldırı düzenlendi.

26 Aralık 2015 Cumartesi 02:30A+A-

İslam coğrafyasındaki mazlumlara yardım faaliyetlerinde bulunan Öncü Nesil Derneğinin İstanbul Bayrampaşa'da bulunan Merkez binasına 25 Aralık Cuma sabah erken saatlerinde bombalı saldırıda bulunuldu. Dernekte kimsenin olmadığı bir zamanda bombanın patlaması olası can kaybını engelledi. Dernekte ise maddi hasar meydana geldi.

Dernek Yetkilileri konu ile ilgili şu açıklamada bulundu; 

BOMBALI SALDIRI İLE İLGİLİ BASIN AÇIKLAMASI

Derneğimizin genel merkezinde bu sabaha karşı patlatılan bomba saldırısıyla ilgili emniyet birimleri tahkikatlarını yürütmektedirler. Yapılan ilk incelemelerde uzaktan kumandalı telefon duzeneği ile bombanın patlatıldığı belirlenmiştir. Şükürler olsun ki can kaybı olmamıştır. Olay maddi hasarla neticelenmiştir.

Şunu belirtelim ki verilen bu gözdağı bizi yaptığımız yardım çalışmalarından alı koymayacaktır. Rus zulmü altında inleyen Bayırbucaklı kardeşlerimiz, Esed ve Haçlıların zulümlerine maruz kalan tüm Suriyeli Müslümanların yanında olmaya devam edeceğiz.

Ey Rusya ve onunla paralel hareket eden Haçlı uşakları, bilin ki bizler size rağmen musallat olduğunuz zulmettiğiniz Müslüman halkların yanında olmaya devam edeceğiz.

Ümmetin dirilişi başlamıştır. Yanan bu diriliş ateşi zulümlerinizin sonu olacaktır. Şunu hatırınızdan çıkarmayın; yaktığınız tüm fitne ateşlerine rağmen doğudan batıya, kuzeyden güneye biz tek bir ümmetiz.

HABERE YORUM KAT