1. HABERLER

  2. HABER

  3. Okul Bahçesinde Müstehcen Gösteri
Okul Bahçesinde Müstehcen Gösteri

Okul Bahçesinde Müstehcen Gösteri

Bandırma'da düzenlenen Kuşcenneti Festivali'nde okul bahçesinde çocukların karşısında müstehcen dans şovu gösterildi.

06 Haziran 2012 Çarşamba 10:40A+A-

Balıkesir'in Bandırma Belediyesi, düzenlediği Kuşcenneti Festivali'nde gerçekleştirilen sokak gösterileri kapsamında Atatürk İlköğretim Okulu'nda yapılan dans şovu ile büyük bir rezalete imza attı.

Çocukların yoğun katılımıyla gerçekleştirilen program sırasında iki tane müstehcen giyinimli kız 'erotik' bir dans yaptı. Yaptıkları dansla çocukların psikolojisini bozmaya çok müsait bir ortam hazırlayan dansçılara ise organizatörlerden bir müdahale gelmedi.

Çocukların ve ailelerinin anlam veremediği duruma ilk tepki AK Parti ilçe teşkilatından geldi. Böyle bir organizasyonda böyle bir şovun yer alamayacağını belirten teşkilat yaptığı açıklama da 'Özgürlük adı altında halkın yoğun olduğu cadde ve sokaklara bar ve birahane açılmasına göz yuman CHP'li yerel yönetim bir kademe daha sınıf atlayarak çocukların ve ailelerin bulunduğu platformlarda dansçı kızlar kültür etkinlikleri adı altında erotik şov yaptırmıştır. Ne yapmaya çalıştıklarını anlamak mümkün değildir. İlçe sakinlerinin bu konudaki tavrı da nettir. Bu tür etkinlik festivale yakışmamıştır. Belediye Başkanı Sedat Pekel'in mahalle sakinlerinin kendisine göstermiş olduğu tepkiyi göz önüne alarak bir sonraki yıl 24'ncüsü düzenlenecek festivalde bu tür etkinlere yer vermemesi, festival komitesi ve yetkililerin daha dikkatli olması en büyük arzumuzdur. Yapılan bu etkinlik kamu vicdanını rahatsız etmiştir. Bu vahim durum karşısında sorumlular Bandırma halkından özür dilemelidirler' ifadelerini kullandı.

haksoz_mustehcen_dans_okul_bahcesi2.jpg

HABERE YORUM KAT

1 Yorum