1. HABERLER

  2. HABER

  3. Okmeydanı'nda “Burak Can” Operasyonu
Okmeydanı'nda “Burak Can” Operasyonu

Okmeydanı'nda “Burak Can” Operasyonu

Okmeydanı'nda sabah saatlerinde polis bir saat boyunca akreplerle mahalleyi ablukaya aldı, Operasyonun Burak Can'ın ölümü ile ilgili olduğu bildirildi.

25 Mart 2014 Salı 11:01A+A-

İstanbul'da çok sayıda Çevik Kuvvet polisi Okmeydanı'nı bir saat boyunca abluka altına aldı. Berkin Elvan'ın cenaze töreninde öldürülen Burak Can Karamanoğlu'nun ölümü ile ilgili bazı adreslerde arama yapan polis, bazı kişileri gözaltına aldı. 

Beyoğlu Okmeydanı sokaklarına saat 06.00 sıralarında, çok sayıda Çevik Kuvvet ekibi konuşlandırıldı. Okmeydanı Mahmut Şevket Paşa Mahallesi'ni ablukaya alan polis ekiplerine, 'akrep' diye tabir edilen zırhlı araçlar ve TOMA'lar eşlik etti. 

Konuyla ilgili bilgi verilmezken, polisin mahallede yaklaşık 1 saat süren bekleyişi sona erdi. Çevik Kuvvet ekipleri konuşlandırıldıkları yerlerden ayrıldı.

OPERASYON BURAK CAN'IN ÖLÜMÜ İLE İLGİLİ

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Berkin Elvan'ın cenaze töreninin ardından yapılan gösteriler sırasında Beyoğlu'nda iki grup arasında çıkan kavgada silahla vurularak hayatını kaybeden Burak Can Karamanoğlu'nun ölümüyle ilgili Okmeydanı'nda bazı adreslerde arama yaptı. 

Sabah erken saatlerde Mahmut Şevket Paşa Mahallesi ve Örnektepe Mahallesi'ne gelen Çevik Kuvvet ile Özel Harekat ekipleri önlem aldı. 

Belirlenen bazı adreslerde arama yapan ekipler, yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından bölgeden ayrıldı. 

Operasyonda bazı kişilerin gözaltına alındığı bildirildi.

 

HABERE YORUM KAT