1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. Odatv ve haber görünümlü ihbarcılık!
Odatv ve haber görünümlü ihbarcılık!

Odatv ve haber görünümlü ihbarcılık!

Her fırsatta düşünce özgürlüğünden dem vuranlar, hoşlarına gitmeyen fikirlerin sahiplerini hedef göstermekten çekinmiyorlar.

02 Ocak 2023 Pazartesi 17:24A+A-

“Ben bir insanım” paylaşımı ile gündeme gelen ve Cumhurbaşkanı başdanışmanı tarafından Külliyede ağırlanan Ahmet Kanjo, Odatv tarafından medyada “haber görünümlü ihbarcılık” nasıl yapılıra örnek olacak bir şekilde haberleştirildi.

Kendi sitelerinde ve çıktıkları tv masalarında her fırsatta düşünce özgürlüğünden dem vurup kendilerinin mağdur olduklarını belirten Kemalist-ulusalcı kafalar söz konusu başkasının düşünce özgürlüğü olunca içlerindeki vahşiliği serbest bırakıyorlar.

Ahmet Kanjo, Türkiye heyetinin, Moskova’da katil Esed rejiminin bakanı ile gerçekleşen görüşmeyi eleştirmişti “Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Suriye Savunma Bakanı ile görüşmüş. Biz acaba kimle barıştığımıza baktık mı. Biz bu adamın 12 yıldır ne yaptığına baktık mı. Bu adam başka ülkeden yardım isteyip kendi halkının üzerinde silah denemiş bir adam. Türkiye Esed ile barışacak biri mi. Esed ile barışmak demek bütün bu halkın dökülen kanını boşa dökmüş demek. Size şunu sormak istiyorum. Sizin ailenizden birini öldürmüş biriyle barışır mısınız? Biz o rejimi affedemeyiz. Lütfen bu tip şeyler yapılırken önce halk düşünülsün.”

 

HABERE YORUM KAT

5 Yorum