1. HABERLER

  2. HABER

  3. O Tweeti Atan Doktora Uzaklaştırma
O Tweeti Atan Doktora Uzaklaştırma

O Tweeti Atan Doktora Uzaklaştırma

Diyarbakır’da PKK’lıların yol kesip öldürdüğü doktor Abdullah Biroğul için sosyal paylaşım sitesinde yorum yapan doktor Selçuk K., Edirne Valisi Dursun Ali Şahin tarafından görevinden uzaklaştırıldı.

07 Eylül 2015 Pazartesi 19:51A+A-

Abdullah Biroğul'un Diyarbakır'da karayolunu kesen PKK'lı militanlarca öldürülmesinin ardından, Süloğlu Toplum Sağlığı Merkezi'nde görevli doktor S.K hakkında, sosyal medyada yaptığı paylaşım nedeniyle disiplin soruşturması başlatıldı.

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin'in talimatıyla Edirne Halk Sağlığı Müdürlüğünün başlattığı soruşturma sonuçlanıncaya kadar doktor S.K'nın görevinden uzaklaştırıldığı öğrenildi.

Süloğlu Toplum Sağlığı Merkezinde görevli doktor S.K'nın, Biroğul'un öldürülmesinin ardından, sosyal medya hesabından "Kimse kusura bakmasın ama bir doktor olarak sevindim. Kitap okumuş ama cahil kalmış bir insandan kurtuldu dünya" şeklindeki mesajı, Twitter hesabı üzerinden paylaşmıştı.

Doktor S.K'nın sosyal medya hesabının kendisine ait olduğunu ancak söz konusu mesajı yazmadığını iddia etmesi üzerine Edirne Emniyet Müdürlüğü Bilişim Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğünün başlattığı inceleme ise devam ediyor.

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

1 Yorum