1. HABERLER

  2. HABER

  3. O Şoför Hayatını Kaybetti
O Şoför Hayatını Kaybetti

O Şoför Hayatını Kaybetti

Adana’da PKKliler tarafından taşlanan ve ağır yaralanan belediye otobüs şoförü 27 yaşındaki Ali Köse, tedavi gördüğü hastanede yaşamını kaybetti.

27 Kasım 2013 Çarşamba 20:06A+A-

Yüreğir İlçesi’ndeki Çukurova Caddesi’nde geçen 17 Kasım’da meydana gelen olayda, PKK lehine eylem yapan bir grup, Ali Köse yönetimindeki 122 numaralı Levent- Balcalı hattında yolcu taşıyan belediye otobüsünü taşladı. Başına taş isabet eden sürücü Ali Köse kaçmak isterken, aracın kontrolünü yitirdi ve park halindeki kamyona çarptı.

Bu sırada kamyonun arkasında olan 6 yaşındaki İbrahim Taşkıran ezilerek yaşamını yitirdi. Ağır yaralanan otobüs şoförü Ali Köse ise, Adana Numune Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Başında ve vücudunun değişik yerlerinde kırıklar olduğu belirten Ali Köse, tedavi gördüğü hastanede bugün sabah saatlerinde doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Ali Köse’nin ölüm haberi yakınlarını ve meslektaşlarını yasa boğdu. Belediye otobüsünü taşladığı iddiasıyla gözaltına alınan yaşları 13-14 olan 3 çocuk ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

HABERE YORUM KAT