1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Netflix’in toplumları ifsat etme çabasında son perde: Pedofili film!
Netflix’in toplumları ifsat etme çabasında son perde: Pedofili film!

Netflix’in toplumları ifsat etme çabasında son perde: Pedofili film!

Sekülerlerin sapkın dizi ve filmlerini “Zorla mı izlettiriyorlar” kilişesi ile meşrulaştırmaya çalıştığı Netflix platformu bu defa pedofili filmi ile gündemde…

22 Ağustos 2020 Cumartesi 21:01A+A-

Yahya Fırat / Haksöz Haber

Netflix isimli dijital medya platformu, yayınladığı sapkın dizi ve filmlerle gündeme gelmeye devam ediyor. Hemen hemen yayınlanan her dizisine bir şekilde cinsel sapkınlığı meşrulaştırıcı sahneler koyan Netflix, seküler kesim tarafından Türkiye’de “Zorla mı izlettiriyorlar” kilişesi ile savunulmaya devam ediliyor.

Netflix, 11 yaşındaki siyahi Müslüman Amy’nin twerk (kadınların yaptığı uygunsuz dans) yapan bir çocuk dans grubuna katılmak için ailesi ve geleneklerini karşısına aldığı Cuties (Minnoşlar) filmini yayımlamaya hazırlanıyor.

Netflix’in 9 Eylül’de yayına girecek Minnoşlar filminde seçtiği görseller ve filmin tanıtımına dair kullandığı ifadeler büyük bir sorun oluşturuyor.

Daha yayımlanmadan büyük tartışmalara neden olan film, pedofili unsurlar içermesinin yanı sıra İslami değerlere yönelik sinsi ve alçakça bir saldırı mahiyetinde.

Neredeyse bütün film, dizi ve belgesel içeriklerinde sapkınlığı konu alan ve eşcinselliği normalleştirmeye çalışan Netflix, artık pedofili içerikli film ve dizileri de yayımlamaya başladı.

Malum platform, 11 yaşındaki Müslüman bir kızın dişiliğini öne çıkaran bir dans performansını sergilemesi uğruna ailesini ve dini değerlerini karşısına almasını öne çıkararak toplumsal ifsat çabalarında adeta seviye atlamış durumda.

Çocuk yaştaki kızların dişiliğini öne çıkaran Minnoşlar filminde, 11 yaşındaki bir kız çocuğunun bedeni adeta bir kadınmış gibi teşhir ediliyor!

Kadın vücudunun sanat adı altında meta olarak kullanıldığı sinema sektörünü başka bir zemine taşıyan Netflix, neredeyse her yapımda alakasız bir şekilde işlediği eşcinsellik sapkınlık yanı sıra pedofiliye yer vermesi büyük tepkilere neden oldu.

Tepkilerden sonra filmin afişlerini ve tanıtımlarını değiştiren Netflix, özür diledi. Ancak, afiş ve tanımlardan daha çok sorun teşkil eden filmin kendisi yayımlanacak!

Ayrıca Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, ilgili filmle ilgili soruşturmanın başlatıldığı ve filmin çocuk istismarını açık hale getireceğinden dolayı konunun RTÜK’e havale edildiği belirtildi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

1 Yorum