1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Neden İzmir'den başlamıyorsun?
Neden İzmir'den başlamıyorsun?

Neden İzmir'den başlamıyorsun?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Bize Şanlıurfa’nın belediye başkanlığını verin; elektriği bütün çiftçilere bedava vereceğiz” vaadine cevap verdi.

10 Aralık 2021 Cuma 10:15A+A-

HAKSÖZ HABER

Şanlıurfa'da meslek odaları, muhtarlar ve STK temsilcileriyle bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmada, “Şanlıurfalılar bir yere yazsınlar, yerel yönetimler geldiğinde bize Şanlıurfa’nın belediye başkanlığını verin; elektriği bütün çiftçilere bedava vereceğiz” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Kılıçdaroğlu’na vaadinde gerçekçi ise İzmir'de başlamasını gerektiği cevabını verdi. 

İzmir milletvekili Hamza Dağ, CHP lideri Kılıçdaroğlu için “Tutmayacağı sözleri verme ustası yine iş başında. Madem öyle, İzmir’de uzun yıllardır büyükşehir belediyesi CHP yönetiminde. Hadi bu zamana kadar yapmayışınıza bir şey demeyelim, bundan sonra yapın. Sadece 1 ay çiftçiye elektriği bedava verin” ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT

6 Yorum