1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. “Nazi” mi dediniz?
“Nazi” mi dediniz?

“Nazi” mi dediniz?

Siyonist rejimin Maliye Bakanı Bezalel Smotrich Filistinli Müslümanlar için 'Nazi' nitelemesini kullandı.

30 Kasım 2023 Perşembe 16:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Siyonistler dünyanın en şımarık ve pişkin topluluğu olarak gerçekleştirdikleri katliamlar yetmezmiş gibi bir de mağduru oynamayı çok seviyorlar. Her zaman haklı olduğunu düşünen toplumun temsilcileri olan Siyonist siyasetçiler ise pişkinlikte üst raddeyi zorluyorlar.

Siyonist Maliye Bakanı Bezalel Smotrich, Gazze ve  Batı Şeria'daki Filistinlilerin de "Naziler olduğunu" ileri sürdü. Batı Şeria halkı için "iki milyon Nazi" ifadelerini kullanan Smotrich "Batı Şeria'daki Nazilerin Gazze'deki Nazilerden farksız olduğunu" söyledi.

Filistin’deki binlerce insanı katleden ve 75 yıldır Filistin topraklarını işgal altında tutan bir rejimin Maliye Bakanı Smotrich bölgedeki işgali güçlendireceklerini ve "Nazilerin belini bükeceklerini" de sözlerine ekledi.

Aksa Tufanı ile dünyaya rezil olan işgal rejimi gerçekleştirdiği katliamlardan sonra ise tüm dünyanın tepkisini çekerek yalnızlaştı. Siyonist Bakanın “nazi” benzetmesi hiçbir anlam ifade etmiyor. Herkes Filistin’de gerçek "nazilerin" kim olduğunu biliyor. Bu sözler sadece Siyonistlerle müzakerenin bir anlamı olmadığı, Siyonistlerin sadece güçten anlayacağını kanıtlıyor.

HABERE YORUM KAT