1. HABERLER

  2. HABER

  3. Muş'taki PKK Operasyonunda 4 Kişiye Tutuklama
Muş'taki PKK Operasyonunda 4 Kişiye Tutuklama

Muş'taki PKK Operasyonunda 4 Kişiye Tutuklama

Muş'ta PKK örgütüne yardım ve eleman temin etmek suçundan gözaltına alınan 5 kişiden, aralarında Demokratik Bölgeler Partisi İl Eş Başkanı Cihan Akpolat'ın da bulunduğu 4 kişi tutuklandı.

11 Eylül 2015 Cuma 15:21A+A-

Muş'ta PKK örgütüne yardım ve eleman temin etmek suçundan gözaltına alınan 5 kişiden, aralarında Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) İl Eş Başkanı Cihan Akpolat'ın da bulunduğu 4 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince kent merkezi ve Varto ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan DBP İl Başkanı Akpolat, parti yöneticileri Selamettin Yılmaz, Nimet Yılmaz ve Mezopotamya Yakınlarını Kaybedenlerle Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği (MEYA-DER) Şube Başkanı İrfan Kandemir ile DBP Varto eski İlçe Başkanı Güven Meşe, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye çıkarıldı.

Savcılıktaki sorgularının ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen şüphelilerden Akpolat, Selamettin Yılmaz, İrfan Kandemir ve Güven Meşe tutuklandı, Nimet Yılmaz serbest bırakıldı.

AA

HABERE YORUM KAT